Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. December 17. 15:46, vasárnap | Helyi
Forrás: feol.hu

5 szívmelengető randitipp a téli hónapokra Fehérváron

5 szívmelengető randitipp a téli hónapokra Fehérváron

Unod már a hétköznapokat és szívesen kimozdulnál a pároddal?

Esetleg első randira vinnéd a barátnődet? Télen nehezebb megtalálni a tökéletes programot romantikázáshoz. Hideg van, legszívesebben elő se bújnánk a meleg lakásból. Pedig érdemes!

Elsőre nehéznek tűnhet a tökéletes randihelyszín kiválasztása, de ne feledkezzetek meg mennyi plusz dolgot tartogat a tél. Itt a karácsony, akaratlanul is mindenkinek meglágyul a szíve. Élvezzétek közösen a tél különleges hangulatát! Összegyűjtöttük nektek a legjobb téli randiötleteket Székesfehérváron!

Romantikus séta az adventi forgatagban

Székesfehérvár belvárosa valóságos mesevilággá változott az adventi időszak alatt. A Magyar Király Szállótól a Piac térig megtöltötte a belvárost a kürtöskalács és forralt bor illata. Elő a kesztyű és a sál! Andalító karácsonyi dallamok kötött sétálgatva, biztos elvarázsol benneteket is a karácsony szelleme. Sőt a vásáron nézelődve kifigyelheted, milyen apróságnak örülne a párod karácsonykor.

Szívmelengető forralt borozás

Itt van a meleg italok szezonja! A hideg időben összebújni és forró italt kortyolgatni a legromantikusabb, amit kitalálhattok. Az adventi vásárban az asztal szilvástól a rumos mézesig mindenféle forralt bor megtalálható. Aki pedig tartózkodik az alkoholtól, az is válogathat az ínycsiklandó tejszínhabos forró csoki kínálatból. A lényeg, hogy a romantikán kívül egy forró ital átmelengessen mindkettőtöket.

Kézen fogva korcsolyázni a csillagok között

Akik kicsit aktívabb programra vágynak a kori ligetben megtalálják. Mint arról korábban írtunk, a fehérváriak már birtokba vehették a Zichy-ligetben lévő szabad korcsolyapályát. A csodálatos fények között egymásba kapaszkodva igazán varázslatossá tehetitek a randit.

Hócsata a Halesz parkban

Leesett az első nagyobb hó? Használjátok ki! Öltözzetek fel jó melegen, majd irány a szabadba! Fehérváron a Halesz park rendkívül alkalmas, hogy egy hócsatában összemérjétek az erőtöket. De ha nem hócsata, hát építsetek hóembert közösen, vagy a földre fekve készítsetek hóangyalkát. Ami fontos, hogy érezzétek jól magatokat együtt és játszatok. A játék sok mindent elárul a partneredről.

Irány a mozi!

Ha pedig nem szeretitek a hideg időt és se sétálni se korcsolyázni nincs kedvetek, akkor még mindig ott a popcornózós mozizás az Alba plázában. Szuper filmeket vetítenek, így az év végén. Érdemes szemezgetni közülük. Nevessetek együtt a Rossz anyák karácsonyán, vagy a bátrabbak retteghetnek a Boldog halálnapot című horrorfilmen. (A horror film közelebb csalhat benneteket egymáshoz.) Krimikből és akciófilmből sincs hiány: vetítik a Gyilkosság az Orient expresszen című világhírű krimit új köntösben, illetve izgulhatunk a viszkisért Antal Nimród filmjében.

feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.