Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Április 15. 09:32, hétfő | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

7 számjegyű a gázsi az X-Faktorért, de nagyon titkolóznak

7 számjegyű a gázsi az X-Faktorért, de nagyon titkolóznak

Az egyik Tóth is befér a celeb zsűribe

Úgy tűnik, Tóth Gabi nem marad RTL-es munka nélkül azután sem, ha véget ér számára a Szombat esti láz. Már nem csak arról suttognak, hogy ő lesz az X-Faktor új mentora, hanem arról is, hogy a Heti hetesben is láthatjuk majd. Ha ez igaz, akkor Gabinak valóban nem lehet oka panaszra.

Tóth Gabi 2004-ben indult a Megasztár második szériájában, ahol a harmadik helyezést szerezte meg. Ebben az évben ő lett az év női hangja is. Testvérét, Verát ekkor már az egész ország ismerte szintén a TV2-nek köszönhetően. S bár Gabit is ez a csatorna ismertette meg a közönséggel, úgy tűnik, most mégis a konkurencia emeli igazán magasra.

Titkolják a gázsikat

Gabi már korábban is feltűnt RTL Klubos műsorokban, egyebek mellett láthattuk a Csak csajokban, a Celeb vagyok, ments ki innen című produkcióban, az X-Faktorban és a Vacsoracsatában is.

Úgy tűnik azonban, hogy most jött el számára az idő, hogy a csatorna igazán naggyá tegye, és ezzel egy időben természetesen szép összeg is ütheti a markát. Jelenleg a Szombat esti lázban láthatjuk heti rendszerességgel, de állítólag hamarosan az X-Faktor mentorai közé is beülhet.

Erről korábban így nyilatkozott a Star magazinnak:

-Én is csak olvastam, hogy felmerült a nevem, de hivatalosan semmit nem tudok erről a dologról. Természetesen minden művész örül, ha szóba kerül a neve egy ilyen műsor kapcsán, hiszen óriási lehetőség. Persze, hogy én is örülnék, ha mentor lehetnék – mondta Gabi.

A Star magazin természetesen az RTL Klubot is megkérdezte a témában. A csatornánál nem tagadják, hogy valóban szóba került Gabi neve, de azt is hozzátették, még nem dőlt el, kik lesznek az X-Faktor következő évadának mentorai.

Azt, hogy a mentorok mennyit keresnek a műsorral, soha senki nem akarja elárulni, de az biztos, hogy itt 7 számjegyű összegről beszélhetünk. Az RTL-nél arról sem beszélnek, hogy a Szombat esti láz szereplőinek mekkora gázsit fizetnek, de vélhetően itt százezrekről beszélhetünk.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.