Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2021. Február 25. 05:19, csütörtök | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

A fél országban ismét sűrű ködre figyelmeztetnek

A fél országban ismét sűrű ködre figyelmeztetnek

A tartós, sűrű köd veszélye miatt csütörtökre is figyelmeztetést adott ki a fél országra az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzésük szerint Budapestre, Pest, Bács-Kiskun, Békés, Borsod-Abaúj-Zemplén, Csongrád-Csanád, Hajdú-Bihar, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Nógrád és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére adták ki a figyelmeztetést.

Azt írták: szerda estétől ismét egyre nagyobb területen romlanak a látási viszonyok. Csütörtökre virradó éjszaka nagyobb területre kiterjedő sűrű ködre elsősorban a Duna vonalától keletre lévő tájakon lehet számítani, de ködfoltok másutt is kialakulhatnak.

A fagypont alatti területeken néhol gyenge ónos szitálás is előfordulhat.

Az előrejelzés szerint csütörtök hajnalban mínusz 3 és plusz 4 Celsius-fok között alakul a hőmérséklet. A csúcshőmérséklet általában 15 és 20 fok között alakul, de a tartósabban borult, ködös északkeleti tájakon csak 9-14 fokot mérhetnek.

Címkék: figyelmeztetés, köd

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során