Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2018. November 04. 12:16, vasárnap | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

A Vidi könnyedén vette el a Paks hazai veretlenségét

A Vidi könnyedén vette el a Paks hazai veretlenségét

A címvédő MOL Vidi FC négygólos győzelmet aratott szombaton a Paks vendégeként a labdarúgó OTP Bank Liga 13. fordulójában.

A hazaiak ezt megelőzően több mint öt hónapja, május 27-én kaptak ki saját közönségük előtt, azóta négyszer nyertek és egyszer döntetlent játszottak vendéglátóként.
Paksi FC-MOL Vidi FC 0-4 (0-3)

Kissé álmosan kezdődött a mérkőzés, a Vidi ugyan enyhe mezőnyfölényben futballozott, de ez helyzetekben nem nyilvánult meg. Ennek ellenére Pátkai okos lövésével a székesfehérváriak előnybe kerültek bő negyedórát követően. A bekapott gól után átvette az irányítást a hazai együttes, de a befejezések nem sikerültek, így egyenlítés helyett a Vidi duplázta meg előnyét egy hatalmas védelmi hibát - Báló lyukat rúgott - kihasználva. A paksiak annyira megzavarodtak a második találattól, hogy újabb hiba után a Vidi szinte el is döntötte a három pont sorsát már a szünet előtt.

A folytatásban a bajnokcsapat játszott veszélyesebben, a Paks teljesen kedvetlennek tűnt az első játékrészben összeszedett jelentős hátránytól. Csak idő kérdése volt, mikor talál ismét kapuba a Vidi, ezt végül Pátkai tette meg. A hátralévő időben is sok helyzete és veszélyes támadása volt a vendégeknek, egy ízben a kapufa mentette meg a hazaiakat a még nagyobb különbségű vereségtől, de a Vidi így is magabiztos és fölényes győzelmet aratott.

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, MOL Vidi, vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,