Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2017. Június 20. 09:00, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: szekesfehervar.hu

Ajánlott terelőutak a Gaja-híd felújítása alatt

Ajánlott terelőutak a Gaja-híd felújítása alatt

Megkezdték a felújítási munkálatokat a Palotai úti Gaja-patak hídon. Várhatóan két hónapig tart a teljes forgalomzárlat.

A Közlekedési Iroda kéri a gépjárművezetőket, hogy a Palotai úti Gaja-híd lezárása miatt a Mátyás király körút – (Ányos Pál u.) Dózsa György út – Móri út – Szent Flórián körút, vagy Mészöly Géza u. – Móri út – Szent Flórián körút terelőutat használják. Kérik az autósokat, hogy az útvonaluk tervezésekor ne megszokásból közlekedjenek.

Nem javasolt útvonal a Szeder köz – Bregyó köz – Szent Vendel u. – Móri út – Szent Flórián körút és Mészöly Géza u. – Malom u. – Szent Vendel u. – Móri út – Szent Flórián körút útvonal, mert a Szent Vendel utcáról nehéz a balra kanyarodás a terelés miatt megnövekedett forgalmú Móri útra.

Útvonala tervezésekor ne megszokásból közlekedjen, javasoljuk a WAZE közösségi útvonaltervező alkalmazás használatát, ami a használók sebessége alapján számítja ki a nem mindig legrövidebb, de leggyorsabb útvonalat.

Kattintson a nagyobb képhez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:45, hétfő | Életmód

A Tavaszi nagytakarítás kampányban 1500 köbméter szeméttől tisztult meg a természet

Negyedik alkalommal rendezték meg idén a Tavaszi nagytakarítás - Takarítsuk ki együtt a természetet! kampányt

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 12:42, hétfő | Külföld

Nem hadászati nukleáris fegyverek bevetését imitáló hadgyakorlatot rendelt el az orosz elnök

Utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni