Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 14. 08:37, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Anti-Valentin napot tart az Oltári csajok sztárja

Anti-Valentin napot tart az Oltári csajok sztárja

A Valentin-nap a párok és a szerelemesek klasszikus ünnepe.

A legtöbbünk ilyenkor igyekszik valami ajándékkal vagy apró figyelmességgel; egy csokor virággal, csokival, vagy éppen egy különleges vacsorával meglepni a másikat. De biztos, hogy mindezt csupán egyetlen naphoz kell kötni? A vélemények igencsak megoszlanak. Így van ezzel az Oltári csajok két színésze, Michl Juli és Dér Zsolt is, hiszen míg utóbbi kiemelt jelentőséget tulajdonít az ünnepnek, addig a sorozat Pirosát alakító színésznő ilyenkor inkább anti-Valentin-napot tart.

Romantika, szenvedély, gyönyörű hölgyek, sármos pasik, intrikák és zavaros szívügyek – ez az Oltári csajok, ahol a történet főszereplői mindannyian a boldogságot és a szerelmet keresik. Február 14-e apropóján megkérdeztük, hogyan vélekednek erről a sorozat színészei, és mit gondolnak a szerelmesek legnagyobb ünnepéről, a Valentin-napról?

Az Oltári csajok Janija, azaz Dér Zsolt iskolapéldája annak, hogyan kell egy életre különlegessé tenni ezt a napot, és kimutatni érzéseinket.

„Az első nagy szerelmemmel – aki azóta is a legjobb barátom – 16 évesen kitaláltuk, hogy bármerre is sodor minket az élet, Valentin-napon mindig találkozni fogunk és valami kis aprósággal lepjük meg egymást. Persze én ezt eddig mindig elfelejtem és tök ciki, mikor a kabátzsebemben kotorászok és kamuzok valamit az ajándékról. De minden évben megcsináljuk. Régen a Millenárisnál volt egy fa, persze már kivágták, de ott szoktunk találkozni. Most már csak elképzeljük, hogy ott a fa is” – kezdte Dér Zsolt, aki a mostani kedvesével elvileg nem itthon ünnepel. „Ha minden jól megy, akkor pont Skóciában leszünk, a Rona nevű kis skót szigeten, ahol a szerelmem szülei egy tanulmányi kiránduláson egymásba szerettek, és megígérték a páromnak, hogy egyszer elviszik oda, de soha nem jött össze. Találtam ott egy kis házat a tengerparton, régebben csőszkunyhó volt, csak valaki rendbe hozta. Minipanziót épített belőle, egy madárrezervátum közepén van. A szerelmem oda van a lundákért – ez egy északi madárfajta ­– és állítólag a házból látni lehet a madarakat. Mindketten imádunk úszni a tengerben, szóval, ha minden jól megy emlékezetes Valentin-nap lesz.”

Zsolttal ellentétben a cserfes, szerelmes Pirost alakító Michl Juli kissé más szemszögből közelíti meg február 14-ét, mondhatni egyenesen tiltakozik a Valentin-nap ellen.

„Soha nem tartottam ezt az ünnepet. Nem értem, miért kéne egy napot kinevezni a szerelem napjának, minden pillanatnak annak kellene lennie. Az eredete nagyon szép, és az is, ha a kisgyerekek meglepik a titkos szerelmüket. De nekem, ha úgy tetszik, minden nap Valentin-nap, mivel, ha szeretek valakit, akkor azt az év minden napján tiszta szívből teszem. Ez a nap sajnos manapság sokszor csak a külsőségekről szól, hogy ki tud nagyobb virágot venni a másiknak. Ez nem szimpatikus, nem őszinte. Van, hogy anti-Valentin napot is tartok! Ilyenkor összeülünk páran, és megnézünk valami véres horrorfilmet” – mondta Juli.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.