Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2017. Augusztus 15. 17:13, kedd | Helyi
Forrás: fehervariallatotthon.hu

Belvárosi séta a hontalan állatokért szerdán délután

Belvárosi séta a hontalan állatokért szerdán délután

A magukra hagyott, hontalanul tengődő állatok sorsása és a segítségnyújtás fontosságára hívja fel a figyelmet a fehérvári belvárosba tervezett sétával a HEROSZ Fehérvári Állatotthona.

Szeretettel várnak minden állatbarátot és együttérző polgárt a programra, amely augusztus 16-án, szerdán 16:00 órakor lesz a Hontalan Állatok Világnapján.

Egészen decemberig tartó programsorozattal ünnepli 25 éves fennállását a HEROSZ Fehérvári Állatotthona. A rendezvények keretében augusztus 16-án, szerdán belvárosi sétát szerveznek Székesfehérváron, hogy felhívják a figyelmet a kidobott, sorsukra hagyott állatok helyzetére, az örökbefogadás és a segítségnyújtás fontosságára, a tömeges szaporítás megállítására, illetve az állatvédő szervezetek és az önkéntesek áldozatos munkájára.

A séta szerdán a Kossuth utcából indul, a gyülekező a Petőfi utcai saroknál lesz 16:00 órakor. A menet a Hősök tere érintésével a Városház téren és a Fő utcán át egészen a Vörösmarty Színház előtti térig tart, majd ugyanezen az útvonalon vonulnak vissza a résztvevők.

A programhoz bárki kapcsolódhat akár saját kedvencével is. A szervezők nagy szeretettel várják az állatbarátokat és minden kedves, együttérző érdeklődőt!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.