Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2017. December 02. 12:56, szombat | Életmód
Forrás: szekesfehervar.hu

EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKAT VÁRTÁK SZŰRŐNAPRA A CSALÁD ÉS NŐVÉDELMI KÖZPONTBA

EGÉSZSÉGÜGYI DOLGOZÓKAT VÁRTÁK SZŰRŐNAPRA A CSALÁD ÉS NŐVÉDELMI KÖZPONTBA

Szűrőnapra várták szombaton délelőtt az egészségügyi alapellátásban dolgozókat és családtagjaikat a Család és Nővédelmi Központba.

A program az Egészségfejlesztési Terv keretében valósul meg, a szervezést és a lebonyolítást a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Humán Szolgáltató Intézet közösen végezte. A szűrőnapra ellátogatott Vargha Tamás, Székesfehérvár országgyűlési képviselője és Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok is.

„A fehérváriak láthatják, hogy mennyit dolgoznak értünk az egészségügyben dolgozók, akiknek általában nincs idejük és energiájuk arra, hogy saját magukkal foglalkozzanak. Ezért is került sor erre a szűrőnapra, amit az egészségügyi alapellátásban dolgozók számára hirdettünk meg. A program az Egészségfejlesztési Terv keretében valósul meg, a szervezést és a lebonyolítást a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara és a Humán Szolgáltató Intézet közösen végezte.” – mondta el Östör Annamára egészségügyi és sporttanácsnok.

„Büszkék vagyunk rá, hogy Székesfehérváron ilyen összefogás keretében vehetnek részt szűrőprogramon az egészségügyi dolgozók és családtagjaik a Család és Nővédelmi Központban.” – fogalmazott Vargha Tamás a szűrőnapon.

Székesfehérvár országgyűlési képviselője szólt arról is, hogy számos európai uniós képviselő álláspontjával szemben a magyar kormány nem a bevándorlást, hanem a magyar családokat támogatja, a magyar családok megerősítése áll politikájának központjában. Vargha Tamás hangsúlyozta, hogy a Család és Nővédelmi Központban rendezett szűrőnap is azt bizonyítja, hogy a családok egészsége, a megelőzés, a szűrés, a prevenció kiemelten fontos és támogatott célkitűzés.

szekesfehervar.hu

Címkék: család, egészség

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.