Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2018. November 01. 08:35, csütörtök | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Ezúttal csak ráijesztett a MOL Vidire a Vác, a fehérváriak jutottak a legjobb harminckettő közé a Magyar Kupában

Ezúttal csak ráijesztett a MOL Vidire a Vác, a fehérváriak jutottak a legjobb harminckettő közé a Magyar Kupában

Egy perc alatt válaszolt a másodosztályú Vác a MOL Vidi első vezető góljára, de aztán nem volt kegyelem.

Nem ismétlődött meg a tavalyi meglepetés, amikor a másodosztályú ellenfél búcsúztatta a Magyar Kupától a Vidit. Hangya, Hodzic és Scsepovics góljával 3-1-re győzött a Vidi.

A sorsolás szeszélye ismét összehozta a tavalyi párosítást a labdarúgó Magyar Kupában. Az idei derbi azonban jóval kevesebb szeszélyt mutatott, a Vác tavaly 3-1-el ütötte el a továbbjutástól Marko Nikolics együttesét, amely egy héten belül harmadik tétmeccsét játszotta (PAOK, Kisvárda, Vác). De nem Vácott, sőt nem is az ellenfél korábbi albérletében a Hévizi úton, hanem a szomszéd kerületben, a Szusza Ferenc stadionban.

Nikolics mester Viníciusnak, Fiolának, Pátkainak, Nikolovnak, Milanovnak és Negonak adott pihenőt, így a Tujvel - Hangya, Juhász, Tóth B., Tamás - Huszti, Hadzic, Berecz, Kovács - Hodzic, Scsepovics csapatot küldte fel.

Gyorsan megszületett az első Vidi-gól: Hangya Szilveszter gondolt egyet és rápörkölte jó húsz méterről, a kapus pedig vetődött, de nem érte el a lövést. Ennél is nagyobb meglepetés volt, hogy a Vác rögtön válaszolni tudott: Zsolnai lőtte ki tizenkét méterről a jobb alsó sarkot.

A Vidi azonban nem engedte meg magának azt a luxust, amit tavaly, végig kézben tartotta a mérkőzést és még az első félidőben ismét megszerezte a vezetés , amikor is Hodzics vágott be egy beadást közelről az egykori Vidi-kapus, Halasi kapujába.

A fordulás után is a fehérváriak alakítottak ki helyzeteket, az ötvennyolcadik percben pedig góllá érett az újabb ziccer. A harmadik találatot Hangya centerezését követően Scsepovics csúsztatta a gólvonal mögé.

Az említésre érdemes momentumok között egy tizenegyes gyanús váci buktatást (Hangyát vágták fel a tizenhatoson belül), és egy életerős Hadzic lövést (picivel ment csak fölé) említhetünk.

A fehérváriak kiegyenlítették a tavalyi számlát: éppen olyan gólarányban győztek, ahogy tavaly kikaptak.

Vác - MOL Vidi 1-3 (1-2)

MOL Vidi: Tujvel - Hangya, Juhász (Vinícius), Tóth B., Tamás - Huszti (Milanov), Hadzic, Berecz, Kovács - Hodzic (Nego), Scsepovics.

Gólszerző: Zsolnai, ill. Hangya, Hodzics, Scsepovics.

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, MOL Vidi, vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 16:18, péntek | Sport

Kovács Ádám vezeti a Histo Cup-ban az éves bajnokságot!

Beszélgetés a Formula autók világába nemrég csöppent Kovács Ádámmal.

2024. Április 26. 15:19, péntek | Sport

Valencia után Gender Tamás Junior ismét pályára hajt az Európa-bajnokság második fordulójában, amelynek ezúttal a franciaországi Val

A spanyol szezonnyitó nehézségei után nagy reményekkel vág neki a folytatásnak a fiatal feltörekvő tehetség,

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.