Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2017. Június 10. 02:38, szombat | PR
Forrás: Saint Audio Stúdió

Filmhang pályázat!

Filmhang pályázat!

A “Köztespont” című film, azt a mindenki által ismert érzést járja körül, amikor életünk egy pontján rákényszerülünk arra, hogy változtassunk eddigi gondolkodásunkon, amikor életünk nem folytatható ugyanúgy, mint eddig...

Ilyenkor ki kell lépnünk megszokott mindennapjainkból, hogy az ismeretlenben haladva találjunk újra utat, és fedezzük fel önmagunkat épp úgy, mint születésünkkor.

Változásunk alapfeltétele tehát saját magunk által felépített komfortzónánk elhagyása.

A film ezt az ősi érzést egyetlen női szereplőn keresztül mutatja be, aki egy erdőben haladva fedezi fel a világot, ismeri meg önmagát, és éli meg a biztonságot adó komfortzóna kialakulásának folyamatát, majd azt is, ahogyan ugyanez a jól ismert környezet már nem képes megújulni, és ismétlődése miatt akadályává válik saját fejlődésének.

Változásának kulcsa, ha nem ragaszkodik megszerzett tapasztalataihoz, és érzékeire hallgatva képes újraértelmezni az erdőt, önmagával együtt.

***

A film festményanimációs technikával készül. A választott technika szorosan összefügg a film üzenetével, mivel a festett képekben körvonalak helyett kontúr nélküli foltokból áll össze a látvány. Ezért a film tartalmához igazodva a hangok is folyamatos átalakulásban lennének. Például a természet hangjai emberi hangokká válnak, a fák suhogása emberi suttogásba fordulnak át...

***

Ha valakit megragadtak a fenti sorok (melyek a felhívás szövegéből vannak), fantáziadús és ambíciózus, valamint már némi gyakorlatot szerzett hangmunka téren és felkeltette az érdeklődését egy kreatív munkában való részvétel, az olvassa tovább a részletekért az audiopartner.hu oldalát.

A pályázaton korhatár és képzettség nélkül bárki részt vehet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat