Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Szeptember 29. 04:17, péntek | Helyi
Forrás: dailymail.co.uk

Harry herceg és a popcornjából potyázó kislány (videó)

Harry herceg és a popcornjából potyázó kislány (videó)

Szépen megvárta, míg a brit királyi család sarja nem figyel, és észrevétlenül falatozni kezdett. Harry herceg persze egy idő után kiszúrta mi történik, és csodásan reagált.

(Fotók: Europress/ Chris Jackson/Getty Images for the Invictus Games Foundation/AFP)

Harry herceg már alig várja, hogy apa lehessen, és a torontói Invictus Games egyik sporteseményén készült videó tanúsága szerint készen is áll a nagy feladatra. De az legalábbis biztos, hogy nagyon jól tud bánni a kicsikkel.

Harry Torontóban ült éppen az általa alapított Legyőzhetetlenek Játékán, melyen háborúban sérült veterán katonák mérhetik össze több sportágban is a tudásukat, amikor a mellette ülő Emily Henson elkezdett lopkodni a popcornjából.

A jelenet már önmagában szívet melengető, de az egészre Harry reakciója tette fel a koronát.


Harry herceg régen igazi bulihuligán volt, aki botrányos kalandjaival került a magazinok címlapjaira és ment nagyanyja, Erzsébet királynő agyára. Mára azonban teljesen megváltozott: édesanyjához, Diana hercegnőhöz hasonlóan jótékonysági eseményeken tölti a szabadidejét.

Tavaly a Wellchild Awards jótékonysági gálán került közel néhány súlyosan beteg kisgyerekhez. "Nem találok szavakat, Harry olyan, mint az édesanyja" - írta az egyik követője Twitteren.


Mindenki odáig volt Harry hercegért, aki vicces pofákat vágva próbálta jókedvre deríteni ezt a tolószékbe kényszerült kisfiút.

Az ötéves Ollie Carroll-lal nagyon egymásra hangolódtak, édesanyja is csodálkozott, hogy az általában visszahúzódó és félénk kisfiú azonnal barátságot kötött Harryvel.

A gála résztvevői is elmorzsoltak néhány könnycseppet, amikor Ollie - aki egyáltalán nem tudja használni a lábait - minden erejét összeszedve megölelte a herceget.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.