Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2017. Július 04. 07:00, kedd | Helyi önkormányzati
Forrás: szekesfehervar.hu

Ilyen lesz az új Aszalvölgyi sportcentrum

Ilyen lesz az új Aszalvölgyi sportcentrum

November végéig kell végeznie a nyertes kivitelezőnek a Túrózsáki úti szabadidőpark és sétány kivitelezésével – olvasható a munkára vonatkozó közbeszerzési eljárás ajánlattételi felhívásában.

A kivitelezésre július 4-ig tehetnek ajánlatokat a vállalkozók. A szabadidőpark a család minden tagjának ingyenes kikapcsolódási és mozgási lehetőséget biztosít.

"Az elmúlt években sokszor felmerült az igény egy szabadtéri sportközpont kialakítására az Öreghegyen. A lakossági igény pedig tökéletesen összhangban van azzal a városi törekvéssel, hogy minél több helyen létesüljenek szabadidőparkok. Az Aszalvölgyi Sportcentrum megépítésével pedig a környéken élők régi vágya válhat valóra" – mondta Östör Annamária önkormányzati képviselő.

A tervek szerint - a Halesz ligethez hasonlóan - szeretnének létrehozni egy olyan sportcentrumot az Öreghegy lábánál a Túrózsáki utca (volt Vidi parkoló) és az Pozsonyi út (öreghegyi Spar) közötti területen, az Aszalvölgyi vízfolyás mellett, ahol felnőttek és gyerekek is egyaránt jól érezhetik magukat.

Kattints a teljes mérethez!

Kattints a teljes mérethez!

Lesz salakos és rekortán (tartan=gumitéglás) futópálya, műfüves és aszfaltos pálya, fitneszpark és rehabilitációs kondipark, ping-pong asztalok, játszóeszközök gyerekeknek, valamint foci és kosárlabdapálya is helyet kap. A mozogni vágyók kényelmét biztonságos környezet, vizesblokk és közvilágítás is szolgálja majd.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.