Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Május 30. 15:41, szerda | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Júliusban kezdődik a Sóstói Stadion műszaki átadás-átvétele

Júliusban kezdődik a Sóstói Stadion műszaki átadás-átvétele

Kedden este a bajnokcsapat törzsszurkolóival találkozott a város vezetése.

A köszönet mellett arról is tájékoztatták a szurkolókat, hogy a kivitelezővel a jövő héten egyeztetnek a részletekről, de az új stadion várhatóan július végére készül majd el, akkor indul majd a műszaki átadás-átvétel, valamint az engedélyeztetési és hitelesítési eljárások - írta közösségi oldalán Cser-Palkovics András Fehérvár polgármestere.

Ezek végeztével és az új fű megerősödését követően, előreláthatólag szeptemberben költözhet haza a Vidi és a csapattal együtt a szurkolók. "Új otthonában pedig remélhetőleg egy Fehérvárhoz kötődő, szerethető és eredményes Videotont láthat majd egy folyamatosan növekvő szurkolótábor. Hogy a harmadik bajnoki címet minél hamarabb kövesse a negyedik és újra átélhessük együtt a vasárnap esti ünneplést. A szurkolók előtt is megköszöntem továbbá Garancsi István klubtulajdonos munkáját. Köszönjük a meghívást! Hajrá Vidi!" - írta a szurkolói ankétról Facebook oldalán Cser-Palkovics András Székesfehérvár polgármestere.

szekesfehervar.hu

Címkék: labdarúgás, Sóstó, vidi

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.