Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 11. 10:39, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Katonai konvoj lassíthatja a közlekedést a jövő héten

Katonai konvoj lassíthatja a közlekedést a jövő héten

Komplett harcászati gyakorlatot tart az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15. és 17. között a szomódi lőtéren.

A Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem harcászati gyakorlat résztvevő erőinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt a Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon esetleges torlódásra lehet számítani.

A Magyar Honvédség a vonatkozó jogszabályokat betartva törekszik arra, hogy a lehető legkisebb mértékben zavarja a közlekedést.

Az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred április 15 – 17. között hajtja végre a „Stabil Vezetés 2019” elnevezésű komplex harcászati gyakorlatát a szomódi lőtéren. A gyakorlatban résztvevő Vezetéstámogató, Infokommunikációs és Logisztikai Elem résztvevő erőinek át- és visszacsoportosítása miatt a gyakorlat ideje alatt esetleges torlódások alakulhatnak ki Székesfehérvár - Szomódi lőtér között a katonai konvoj közúti közlekedése miatt.

Székesfehérvár – Zámoly – Gánt – Környe – Tata – Szomód útvonalon 2019. április 15-én (hétfőn) 09:00-11.00 óra között gép- és harcjárművekből álló zárt honvédségi menetoszlop lassíthatja a közlekedést. A 40 km/h sebességgel közlekedő konvoj április 17-én, szerdán a délutáni órákban indul vissza Szomódról Székesfehérvár irányába. Mivel a zárt menetoszlop járművei közé nem hajthat be civil gépjármű, a feltorlódó járművek haladását katonai rendész biztosítja 3 pihenőhely közbeiktatásával.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.