Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. November 14. 09:14, szerda | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Malek végezte ki Fehér Zolit az X-ben

Malek végezte ki Fehér Zolit az X-ben

Nem haragszik, folytatja.

Fehér Zoli búcsúzott legutóbb az RTL Klub tehetségkutatójából. Az X-Faktor versenyzője sajnálja a kiesést, de azt mondja: már Malek Miklós döntésénél érezte, hogy neki kell majd távoznia. Zoli mindezek ellenére optimistán látja a jövőt.

Fehér Zoli az RTL Klub Sztárchat oldalán válaszolt őszintén rajongóinak, akik értetlenül kérdezgették arról, vajon miért őt küldték haza a mentorok szombat este, és miért az ő nevét mondta ki Nagy Feró, amivel meghozta a végső döntést.

- El kell fogadni, hiszen ők a mentorok, ha ők ilyen döntést hoztak, tiszteletben tartom és elfogadom. Nem voltam rosszban Feróval, sőt, tavaly is összebarátkoztunk. Meglepődtem, hogy az én nevemet mondta, de el kell fogadni. Miután Malek Miklós kimondta a nevemet, tudtam, hogy hazamegyek. Nyilvánvaló volt, hogy nem engem fognak mondani, hiszen háromszor álltam már ott, háromszor hallottak párbajozni. Stone-ban pedig szerintem több lehetőséget láttak a műsorban - magyarázta Fehér Zoli, aki tudja: voltak jó és rossz pillanatai is, de sokakat sikerült meghatnia, és rajongóinak száma is növekedett ez idő alatt.
- Tényleg folytatom, ez most így alakult. Minden erőfeszítésemmel azon leszek, hogy tovább tudjam vinni azt, amit elkezdtem. Bízhattok bennem - üzente rajongóinak a kiesett versenyző, aki a soul és a funky vonalán akar tovább énekelni.

- Szép élmények voltak, amiket kamatoztatni lehet. Ha összetörtem volna és befejeztem volna az éneklést, hogy soha nem akarok erről többet hallani, akkor csak a rajongóimat hagytam volna cserben. Nem tudom, hogy hogyan, de az biztos, hogy lesz tovább - tette hozzá Zoli, aki igaz barátságot kötött Oláh Gergővel a műsor alatt, így most neki szurkol tovább a versenyben

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.