Városlista
2019. január 22, kedd - Vince

Hírek

2018. Május 12. 13:58, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Második profi mérkőzését is kiütéssel nyerte meg Hegyi Barnabás

Második profi mérkőzését is kiütéssel nyerte meg Hegyi Barnabás

Második profi megmérettetését is első menetes kiütéssel zárta Hegyi Barnabás, a Videoton Box Club ökölvívója,

aki a Felix Promotion pénteki, szentesi Magyar Ring Gáláján diadalmaskodott Duka Krisztián felett. Barni legközelebb Székesfehérvárhoz jóval közelebb eső településen, Várpalotán, a Thury-vár udvarán lép kötelek közé.

„A meccs előtt nagyon magabiztos volt az ellenfelem, legalábbis annak akart tűnni, ezzel engem próbált megzavarni, de ilyesmikkel nem lehet kibillenteni az egyensúlyomból, amatőrként elég sok év van már mögöttem, hogy az ilyeneken túltegyem magam, ezzel együtt összességében nem volt nehéz mérkőzés, a szurkolóimnak köszönöm szépen a biztatást.” - mondta második kiütéses győzelmét követően Hegyi Barnabás.

„Az előző mérkőzés lendületét megragadva folyamatosan edzésben maradtunk, továbbra is így teszünk és készülünk a június 2-i várpalotán, a Thury György-várban rendezendő gálára. Úgy érzem jól rá tudunk pörögni a mérkőzésekre, Barni kimondottan robbanékony, igyekszünk ezt a kiváló formát fenntartani.” - hangsúlyozta Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Január 22. 13:56, kedd | Sport

Fehérvár AV19-MAC Újbuda - kedden este lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője

Január 22-én, kedden este 20 órakor lesz a Jégkorong Magyar Kupa döntője, amelyben a Fehérvár AV19 és a MAC Újbuda csapnak össze az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnokban.

2019. Január 20. 10:59, vasárnap | Sport

Nem sokon múlt a bravúr – méltó ellenfele volt a Fradinak a Fehérvár

Az első félidőben szinte végig a Ferencvárosnak kellett üldöznie a Fehérvárt, a második játékrészben is jól tartotta magát Deli Rita alakulata, még az 58. percben is volt esélye a pontszerzésre.

2019. Január 19. 17:38, szombat | Sport

Elszúrta a harmadik negyedet, tizenöt ponttal kikapott az Alba Fehérvár Kecskeméten

Sajnos továbbra sem képes kiegyensúlyozott teljesítményre az Alba Fehérvár, amely hiába söpörte le egy héttel ezelőtt a Körmendet, nem bírt - a hozzá hasonlóan

2019. Január 19. 17:33, szombat | Sport

Remek Volán-győzelem Klagenfurtban, őrzi pozícióját a Fehérvár

A rekodbajnok Klagenfurt vendége volt a Fehérvár AV19, amely az előző fordulóban a biztos rájátszást érő hatodik helyre lépett az EBEL-táblázaton.