Városlista
2018. június 19, kedd - Gyárfás

Hírek

2018. Május 12. 13:58, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Második profi mérkőzését is kiütéssel nyerte meg Hegyi Barnabás

Második profi mérkőzését is kiütéssel nyerte meg Hegyi Barnabás

Második profi megmérettetését is első menetes kiütéssel zárta Hegyi Barnabás, a Videoton Box Club ökölvívója,

aki a Felix Promotion pénteki, szentesi Magyar Ring Gáláján diadalmaskodott Duka Krisztián felett. Barni legközelebb Székesfehérvárhoz jóval közelebb eső településen, Várpalotán, a Thury-vár udvarán lép kötelek közé.

„A meccs előtt nagyon magabiztos volt az ellenfelem, legalábbis annak akart tűnni, ezzel engem próbált megzavarni, de ilyesmikkel nem lehet kibillenteni az egyensúlyomból, amatőrként elég sok év van már mögöttem, hogy az ilyeneken túltegyem magam, ezzel együtt összességében nem volt nehéz mérkőzés, a szurkolóimnak köszönöm szépen a biztatást.” - mondta második kiütéses győzelmét követően Hegyi Barnabás.

„Az előző mérkőzés lendületét megragadva folyamatosan edzésben maradtunk, továbbra is így teszünk és készülünk a június 2-i várpalotán, a Thury György-várban rendezendő gálára. Úgy érzem jól rá tudunk pörögni a mérkőzésekre, Barni kimondottan robbanékony, igyekszünk ezt a kiváló formát fenntartani.” - hangsúlyozta Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Június 18. 16:05, hétfő | Sport

Két új Vidi-igazolás, a lehetséges BL-ellenfelek is megvannak

Berecz Zsombort a Vasasból, Sós Bencét a Debrecenből igazolta le a Videoton, amely a következő napokban Ausztriában készül a bajnoki rajtra, illetve a Bajnokok Ligája-selejtezőre.

2018. Június 16. 09:04, szombat | Sport

Ezüstérmesek a magyar lányok a röplabda Európa Ligában

A magyar női röplabda-válogatott 3-0-ra kikapott Bulgária csapatától, így ezüstérmet szerzett az arany Európa Liga budapesti négyes döntőjében.

2018. Június 16. 06:27, szombat | Sport

Rally: Folyamatosan szeretnénk gyorsulni!

A hétvégén itt van a Székesfehérvár Rally. Miskolcon ült autóban utoljára Kronome Ákos. Őt kérdezem a hétvégi verseny előtt.

2018. Június 15. 05:00, péntek | Sport

Szűcs István és a Keceli Autocross

Beszélgetés Istvánnal a hétvégi KecelRingi autocross verseny előtt. Pintér Kupa III. Forduló 2018.06.17. Kecelring