Városlista
2018. augusztus 22, szerda - Menyhért

Hírek

2018. Május 12. 13:58, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Második profi mérkőzését is kiütéssel nyerte meg Hegyi Barnabás

Második profi mérkőzését is kiütéssel nyerte meg Hegyi Barnabás

Második profi megmérettetését is első menetes kiütéssel zárta Hegyi Barnabás, a Videoton Box Club ökölvívója,

aki a Felix Promotion pénteki, szentesi Magyar Ring Gáláján diadalmaskodott Duka Krisztián felett. Barni legközelebb Székesfehérvárhoz jóval közelebb eső településen, Várpalotán, a Thury-vár udvarán lép kötelek közé.

„A meccs előtt nagyon magabiztos volt az ellenfelem, legalábbis annak akart tűnni, ezzel engem próbált megzavarni, de ilyesmikkel nem lehet kibillenteni az egyensúlyomból, amatőrként elég sok év van már mögöttem, hogy az ilyeneken túltegyem magam, ezzel együtt összességében nem volt nehéz mérkőzés, a szurkolóimnak köszönöm szépen a biztatást.” - mondta második kiütéses győzelmét követően Hegyi Barnabás.

„Az előző mérkőzés lendületét megragadva folyamatosan edzésben maradtunk, továbbra is így teszünk és készülünk a június 2-i várpalotán, a Thury György-várban rendezendő gálára. Úgy érzem jól rá tudunk pörögni a mérkőzésekre, Barni kimondottan robbanékony, igyekszünk ezt a kiváló formát fenntartani.” - hangsúlyozta Kiliti Ferenc, a Videoton Box Club vezetőedzője.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2018. Augusztus 21. 08:21, kedd | Sport

Ronaldo, Modric vagy Szalah lesz az előző idény legjobbja

Cristiano Ronaldo, Luka Modric és Mohamed Szalah közül kerül majd ki az előző idény legjobb játékosa az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) szavazásán.

2018. Augusztus 19. 08:53, vasárnap | Sport

Sima Vidi-győzelem a forduló előtt hibátlan Honvéd otthonában

Első idegenbeli bajnokiját játszotta a szezonban a MOL Vidi, a négy forduló után még hibátlan Honvéd vendégeként.

2018. Augusztus 17. 13:31, péntek | Sport

Mitropa Kupa 2. hely!

Az abszolút 6. és a Mitropa Kupa 2. helyén fejezte be a Várkonyi-Makai kettős az Int. Baranya Kupát. A tavalyi győzelmet nem tudták megismételni a megerősödött mezőnyben -

2018. Augusztus 17. 13:30, péntek | Sport

A technika ördöge meglátogatott a Baranya Kupán

Hét gyorsot és egy pénteki prológot teljesített a Tim Gábor - Timár Tamás ralipáros a hétvégi Baranya Kupán. Stabilan tartották a kategória második helyüket végig a gyorsokon.