Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Január 21. 10:07, vasárnap | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

MINDENT A NYUGDÍJAS SZÖVETKEZETEKRŐL - TÁJÉKOZTATÓ FÓRUM LESZ A VÁROSHÁZÁN

MINDENT A NYUGDÍJAS SZÖVETKEZETEKRŐL - TÁJÉKOZTATÓ FÓRUM LESZ A VÁROSHÁZÁN

Nyugdíjasok számára hirdetnek fórumot.

Azzal a céllal, hogy a nyugdíjas szövetkezetekben rejlő lehetőségeket, az alakításukhoz és működtetésükhöz szükséges információkat és az eddig szerzett élményeket, tapasztalatokat megosszák az érintettekkel. A rendezvény január 24-én, szerdán 10 órakor kezdődik a Városházán, minden érdeklődőt szeretettel várnak!

2017 decemberében alakult meg a Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezetek Országos Érdekképviseleti Szövetsége. A KÖZÉSZ a Vállalkozók és a Munkáltatók Országos Szövetsége a nyugdíjas szövetkezetekben rejlő lehetőségeket, az alakításukhoz és működtetésükhöz minden szükséges szakmai és gyakorlati információról tart fórumot egy rendezvénysorozat részeként Székesfehérváron január 24-én, szerdán 10 órától a Városházán.

A szervezők kérik, hogy lehetőség szerint akár a FILL OUT FORM linken, a szakmainapok@kozesz.hu e-mail címen vagy a 30/300-9108-as telefonszámon regisztráljanak az érdeklődők, de megfelelő, ha a nyugdíjas klubok egy összesített létszámot küldenek a fenti címre. A rendezvényen a regisztráció nélkül érkezőket is fogadják.

A Nyugdíjas Szövetkezeti Szakmai Napok tájékoztatóján a szabályozás jogi és piaci hátterének leglényegesebb jellemzőinek ismertetése mellett a már rendelkezésre álló gyakorlati tapasztalatokat és élményeket is megosztják az előadók az érdeklődőkkel. A program 12 órától kötetlen formában folytatódik: a résztvevőknek alkalmuk lesz személyesen beszélgetni az előadókkal, akik minden jogi vagy gyakorlati kérdésben tudnak segíteni.

szekesfehervar.hu

Címkék: Fórum, városháza

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.