Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2018. Október 06. 15:08, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Négyszer is vezetett, de csak egy pontot szerzett a Volán a Linz ellen

Négyszer is vezetett, de csak egy pontot szerzett a Volán a Linz ellen

Parádés első harmadot produkált itthon a Fehérvár AV 19 a Linz elleni EBEL-derbin, de a sógorok a visszajöttek a meccsbe,

sőt a harmadik harmad vége előtt kiharcolták a hosszabbítást, amelyet két perc alatt eldöntöttek, a gólgazdag meccsen 6-5-re nyertek az osztrákok. A szezonban először veszített itthon a Volán, de vasárnap a Znojmo ellen lehet javítani mérlegen.

Kilenc góllal tömte ki az előző fordulóban a Volánt Salzburg, ezzel együtt sem kezdte ilyen jól a szezont az AV 19, amely tabella hatodik helyéről várta, a liga-hatodik Linz elleni összecsapást.

A salzburgi zakó nem viselte meg Hannu Jarvenpaa együttesét, mert parádésan kezdett a Linz ellen! Timotej Sille mindárt a meccs elején megszerezte első EBEL-gólját. Erre viszonylag hamar jött a válasz a sógoroktól: Locke egyenlített. Aztán parádézott a hazai csapat, előbb Luttinen majd Hári János szerzett gólt, utóbbi nem mindennapi találatot varázsolt a jobb felső vinklibe! A vendégek jobbnak látták, ha kapust cserélnek...

A második játékrészben mintha az öltözőben maradtak volna a fehérváriak, a Linz összekapta magát és pár perc alatt egalizált. Caruso nagy gólja (4-3) azonban komoly reményekkel vértezte fel az AV 19-et. A harmadik harmadban az egykori fehérvári Brocklehurst foszlatta szerte a három pont reményét. A bekk kétszer is egyenlített: előbb 4-4-re hozta a meccset, majd Phillips emberelőnyös találata után is egalizált. (5-5). Jöhetett a hosszabbítás, amelyben Da Silva klasszisa döntötte el a pontok sorsát. A Fehérvár AV 19 a hetedik helyről várhatja a vasárnapi Znojmo elleni újabb hazai meccset.

Fehérvár AV 19 - Linz 5-6 (3-1) (1-2) (1-2) (0-1)

Gólszerzők: Sille, Luttinen, Hári, Caruso, Pillips, ill. Locke, Woger, Lebler, Brocklehurst (2), Da Silva.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.