Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2019. Március 28. 14:56, csütörtök | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Profinak áll Kiliti Tamás - áprilisban debütál Székesfehérváron

Profinak áll Kiliti Tamás - áprilisban debütál Székesfehérváron

A Videoton Box Club fiatal ökölvívója Kiliti Tamás úgy döntött, hogy ő is csatlakozik a profik táborához és április 27-én, a Felix Promotion székesfehérvári gáláján már szorítóba is lép.

Tamás a BOX TV-nek elmondta, hogy testvérével és egyben edzőjével, Kiliti Ferenccel úgy érezték, hogy itt az ideje a váltásnak.

Kiliti Tamás idén lesz 24 éves és úgy döntöttek nem várnak tovább, szépen lassan elkezdik építeni a profi karrierjét. Hosszú távon természetesen a bajnoki címek szerzése a cél, magyar bajnoki és nemzetközi, de most a tapasztalatszerzés a legfontosabb. A tervek szerint kispehelysúlyban fog a profik között debütálni egy négy menetes mérkőzésen.

A felkészülést már meg is kezdték az áprilisi mérkőzésre, az alapozáson már túl vannak, és nemsokára kezdik a kesztyűs edzéseket. Úgy érzi, hogy a profi bunyó és a légkör sokkal inkább neki való, mint az amatőr volt és nagyon várja, hogy székesfehérváriként, hazai közönség előtt debütálhasson.

szekesfehervar.hu

Címkék: box, Kiliti Tamás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:47, hétfő | Sport

Két magyar a top 50-ben a tenisz-világranglistán, Marozsán újabb karriercsúcsa

A 36. helyen álló Marozsán Fábián és az 50. Fucsovics Márton révén két magyar is tagja a top 50-nek a férfi teniszezők legfrissebb, hétfőn kiadott világranglistáján.

2024. Május 06. 07:54, hétfő | Sport

A 125 éves Ferencváros gólrekordot döntött a Debrecen ellen

A bajnok és kupadöntős Ferencváros 5-1-re legyőzte a vendég Debrecent a labdarúgó OTP Bank Liga 31. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

2024. Május 06. 07:53, hétfő | Sport

Miami Nagydíj - Pályafutása első sikerét aratta Lando Norris

Lando Norris, a McLaren brit versenyzője nyerte a vasárnapi Forma-1-es Miami Nagydíjat, ezzel pályafutása 110. futamán az első győzelmét aratta.