Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2018. November 23. 09:01, péntek | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Rally: Kezdődjön a murva! - VIDEÓVAL

Rally: Kezdődjön a murva! - VIDEÓVAL

Egy nagyobb szünet (és törés) után húz ismét overállt a Várkonyi-Makai páros és indul a Skoda Fabia R5-el a horvátok közkedvelt murvás versenyén, a Santa Domenica Rallye Show-n.

Ez lesz az első murvás versenyük a Skodával, de azért nem csak tapogatózni szeretnének.

Várkonyi Szabolcs:
Elég hosszú lett a szünet, így duplán várom a versenyt. Rá kellett jönnöm, hogy sokkal jobban szeretem a murvát ezekkel a kocsikkal. Bár a Skodával még nem mentem murván - aszfalton is alig, nem leszek teljesen kezdő, hisz tavaly már a Hyundai-al mentem itt és a Mikulás Rally-n. Tavaly még tapogatóztam, idén már nem szeretnék, azért nagyjából már megismertem az R5-ös autók vezetési követelményeit, gondolok itt elsősorban arra, hogy sokkal jobban forgatni kell őket, mint a Mitsubishit. Bár a mezőny évről évre nagyobb, szeretnék az első 5-ben végezni, ami 12 R5, egy WRC és jó pár, gondolom jól felhúzott Mitsubishi mellet nem lesz könnyű, de mindenképpen megpróbáljuk. Maga a verseny is egyre jobb, most már a shakedown-on kvalifikáció is lesz az első 15-nek, szóval olyan lesz, mint egy nagy verseny! Idén kör jellegűen lesz megoldva a gyorsasági, remélem ez nem okoz gondot senkinek, nem fogja befolyásolni a végeredményt. Geri barátom éppen beesik Ausztráliából, remélem nem a gyorsokon fog vissza akklimatizálódni az európai időhöz!

Makai Gergely:
Az ausztrál szezonzáró versenyről esek be valóban a Skoda Fabia R5 navigátorülésébe, de nagyon várom már ezt a különlegesen jó hangolatú horvát buliversenyt. Remélem szép idő lesz a versenyen és felszabadultan tudunk majd autózni, sok barátom érkezik a versenyre megnézni minket, nem szeretnénk csalódást okozni nekik! A 2018-as szezont Én ezzel a versennyel zárom, kíváncsian várom, hogy milyen lesz a Skoda laza talajon belülről. Szurkoljatok nekünk!
Támogatóink segítségét köszönjük: Hetech Trend, Vasút Komplett, Droidx, GDP Guru, Autoflex Ker., Villumen, Airvent, Riwax, Di-Fer csoport, ZFW Hortiservice, Sütödetech, VPT Group, ATRA Kft., Sun&Fun Holidays, CATA, RD InterBox Trans Kft., Hyundai Hungary, Garzonszépítők Kft., Horsens Partners kft.

Címkék: autósport, rally

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.

2024. Április 12. 06:46, péntek | Sport

Közel 100 vetélytárssal küzd meg - Gender Tamás Junior

Gender Tamás Junior 2024.04.10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyez.