Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2017. Október 16. 09:29, hétfő | Bulvár
Forrás: tizpertiz.hu

Rettegnek a szomszédok a túlvilági lényekkel dekorált szellemháztól

Rettegnek a szomszédok a túlvilági lényekkel dekorált szellemháztól

Már a helyi önkormányzatnál is jelentették a koponyákkal, ördögökkel, túlvilági lényekkel dekorált ingatlant, ugyanis már arra sétálni is félnek a helyiek. (képgaléria)

Ratomka lakosainak egy része már sötétedés előtt is fél az ingatlan környékére menni, hiszen a koponyákkal, ördögökkel és mindenféle túlvilági lénnyel díszített házat magának az ördög otthonának tartják.

Az ördög nem más, mint egy egyszerű üzletember, aki már tíz éve elkezdte építeni a különös lakását a fehéroroszországi településen, de röviddel az építés után le is lécelt egy kis időre.Két éve tért vissza az otthonába, amit azóta is szépítget, de

  • nem a háziasszonyoktól is megszokott mályva-tulipán kombinációval, hanem vasból készült szörnyekkel, amiktől sikítófrászt kapnak a helyiek.

Pár lakó már jelentette is az önkormányzatnál a fura, és szerintük ijesztő építkezés velejáróit, és kérte a vezetőktől a jogos retorziókat. Szerintük nem csak a gyerekek félnek az ingatlantól, hanem a felnőttek is, akik közül jó páran infarktus közeli élményeket éltek át egy késő esti séta során tapasztalt árnyjátéktól.

A hivatal egyelőre semmit nem tett a köz érdekében, valószínűleg azért, mert mindenki azzal dobja fel a saját portáját, amivel csak akarja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.