Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Szeptember 12. 05:47, kedd | Helyi
Forrás: szekesfehervarcsapadekadatok

Székesfehérvár várható időjárása

Székesfehérvár várható időjárása

(Előrejelzések legutóbbi frissítése: 2017-09-12 04:30:00)

SZEPTEMBER 12. KEDD
Erősen felhős, késő délelőttig jobbára borult idő várható de később is csak rövid időszakokra tűnhet elő a nap. Eső, zápor főként a reggeli, kora délelőtti órákban valószínű de kisebb csapadék a késő délutáni, esti órákban sem zárható ki. Az ÉNy-i szél estig erős lesz, a nap első felében de még kora délután is viharos széllökések is előfordulnak. Délutánra 19 fokig emelkedik a hőmérséklet, estére 14, 15 fokra hűl a levegő. Az éjszaka nagy részében erősen felhős, kezdetben borult lehet az ég és eleinte kisebb eső, zápor is előfordul, majd hajnaltól kezd jelentősebben csökkenni a felhőzet. Az ÉNy-i szél élénk marad.

SZEPTEMBER 13. SZERDA
A reggeli órákban lehet még némileg felhősebb az ég, délelőtt derült, esetleg gyengén felhős, száraz idő várható. Az ÉNy-i szelet élénk lökések kísérik. Délutánra gomolyfelhők jelennek meg de ezek csak időnként rövid időre zavarják a napsütést. Csapadék nem fordul elő, a DNy-ira forduló szelet gyakran kísérik élénk, időnként erős lökések. Reggelre 10, 11 fokig hűl a levegő, délután 22 fok körül alakul a hőmérséklet. Éjszaka legfeljebb kevés felhő lehet felettünk, csapadék nem lesz. A D-DNy-i szelet néha élénk lökések kísérhetik. FRONTHATÁS Ma egész nap hidegfronti hatás várható. A villogó kis a szívre kattintva az időjárás egészségre gyakorolt hatásairól olvashatnak.

TÁVOLABBI KILÁTÁSOK
Csütörtökre tovább melegszik az idő, napközben nem fordul elő csapadék, napos idő lesz, erős, időnként viharos lehet viszont a délies szél. Éjszaka azonban viszont hidegfront érkezik, zápor és erős, viharos ÉNy-i szél kíséretében.

Pénteken hűvös időre van kilátás, sok felhővel, és kisebb zápor sem zárható ki. Szombaton némileg magasabban alakul a csúcshőmérséklet de sok lesz a felhő és kis eséllyel zápor is előfordulhat. Vasárnap erősen felhős idő valószínű és már délelőtt sem zárható ki zápor, délután, estefelé pedig nagyobb eséllyel lehet csapadék.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.