Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2013. Április 14. 05:00, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Ugródeszka az ágyban. Világsztárok, akik pornóval kezdték

Ugródeszka az ágyban. Világsztárok, akik pornóval kezdték

Brinkmann doktor és a szende Cameron is menő volt a szakmában

Nemcsak házi pornók, hanem valódi szexfilmek is kerülnek elő hollywoodi színészekről. Az ártatlan tekintetű Cameron Diazról kevesen tudják, hogy szadomazo jelenetet forgatott 1992-ben, és a Jóbarátok Joey Tribbianija is egy erotikus sorozat szereplőjeként tűnt fel.

A ma már milliárdos hongkongi vígjáték-akciófilmhős több mint 30 évvel ezelőtt egy erotikus filmben kezdte karrierjét. Jackie Chan 21 éves korában szerepet vállalt egy szexfilmben egy neves pornósztár mellett. Chan a hírhez csak annyit fűzött hozzá: annak idején még nem olyanok voltak a szexfilmek, mint manapság.

A Klinikából megismert, Udo Brinkmann karakterét játszó Sascha Hehn nevéhez nem is egy szoftpornó fűződik: a hetvenes-nyolcvanas évek nyugatnémet erotikus filmjeinek közkedvelt szereplője volt.

A Jóbarátok című sorozatban a Joey Tribbiani szerepét alakító Matt LeBlanc is beleugrott a tutiba karrierjének kezdetén: a színész 1993-ban a Jelige: Vörös cipellők című erotikával túlfűszerezett sorozat szereplője volt.

Az ártatlan tekintetű Cameron Diaz 1992-ben botlott meg cseppet, aztán egyenesen beleesett egy szadomazo jelenet forgatásába. A 2004-ben előkerült felvételen bőrbe és neccharisnyába öltöztetett szépség egy megbilincselt férfit ostoroz, vagy épp sűrített levegővel fújja meztelen melleit.

Teli van szex jelenettel az Italian Stallone címmel piacra dobott film is, amiben Sylvester Stallone kapott főszerepet. A film kemény pornónak készült, ám amikor a színész világsztár lett, kivágatta belőle a kényes részeket. Az 1970-ben készült produkcióért kétszáz dollárt kapott Sly.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.