Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2018. Február 16. 17:35, péntek | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Videoton Box Club néven szerepelnek a jövőben a VT Vasas ökölvívói

Videoton Box Club néven szerepelnek a jövőben a VT Vasas ökölvívói

A Videoton Holding Zrt. engedélyezte a „Videoton” márkanév használatát a Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sportegyesület számára,

így annak versenyzői Videoton Box Club néven kezdik meg az idei versenyeken, gálákon való szerepléseket. A tradicionális nevet viselő VT Vasas ISE is fennmarad és csak a gyermekekkel valamint utánpótlás-neveléssel foglalkozik a jövőben.

„A napokban sikerült megállapodniuk Sinkó Ottó úrral, a Videoton Holding Zrt. vezérigazgatójával arról, hogy mint sportegyesület használhatjuk a Videoton nevet. Mindemellett a Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sportegyesület is megmarad, a Videoton Box Club felnőtteket versenyeztet a jövőben, míg a VT Vasas ISE továbbra is őrzi a tradíciókat és tömegsport-egyesületként működik tovább.” - mondta el Kiliti Ferenc, klubvezető, ökölvívó edző.

"A felnőtt versenyeztetés ezután a Videoton Box Clubként történik majd, az amatőrök között Kiliti Tamás képviseli majd az egyesület színeit, míg a közeljövőben bejelentjük egy fehérvári kötődésű, profi ökölvívó szerződtetését is. Mindemellett a Vadásztölténygyári Vasas Ifjúsági és Sportegyesület égisze alatt továbbra is működik gyerekbox-csoportunk, ahová Nagy Kornél edző kollégámmal továbbra is várjuk a 6 és 12 éves kor közötti fehérvári gyerekeket - térítésmentes - edzéseinkre.” - fogalmazott az edző.

"A gyerekek edzésében segédkezik még Kiliti Tamás és Hegyi Barnabás is, valamint bekapcsolódott a felkészítésbe Máté Krisztián, aki sportolók mentális felkészítésével foglalkozik; tőle olyan dolgokat tanulhatnak a gyerekek és a versenyzők egyaránt, amit nemcsak a sportban, hanem a magánéletben is tudnak alkalmazni." - emelte ki Kiliti Ferenc.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 06:49, péntek | Sport

Egygólos előnyben a Veszprém a negyeddöntőben

A Telekom Veszprém házigazdaként csak egyszer vezetett, mégis 32-31-re legyőzte a dán Aalborgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének csütörtöki, első mérkőzésén.

2024. Április 26. 06:45, péntek | Sport

Női labdarúgó MK - Ismét megvédte címét az ETO FC Győr

Ismét megvédte címét az ETO FC Győr a labdarúgó Simple női Magyar Kupában, mivel a csütörtöki döntőben 1-1-es döntetlen után tizenegyesekkel 3-2-re legyőzte az MTK Budapest csapatát az Új Hidegkuti Nándor Stadionban.

2024. Április 26. 06:41, péntek | Sport

Nem várt izgalmakat hozott a Mezőörs és az Unione csatája az Amatőr Kupa döntőjében

Az Unione FC nyerte csütörtökön a labdarúgó Amatőr Kupát.

2024. Április 25. 08:13, csütörtök | Sport

A végén fordított a Fradi, döntőbe jutott a Magyar Kupában

A már bajnok Ferencváros jutott másodikként a labdarúgó MOL Magyar Kupa fináléjába, mivel szerdán hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a másodosztályban éllovas Nyíregyházát, Balmazújvárosban.