Városlista
2025. május 3, szombat - Tímea

Hírek

2018. Június 24. 19:26, vasárnap | Életmód
Forrás: mti

A drukkerekre is jó hatással van a közös szurkolás

A drukkerekre is jó hatással van a közös szurkolás

Nemcsak a csapatra, hanem a drukkerekre is jó hatása van a szurkolás jelentette pozitív stressznek - mondta a klinikai pszichológus az M1 aktuális csatornán vasárnap este.

Kalamár Hajnalka kifejtette: egy sportesemény - különösen ha egyébként is az illető érdeklődési körébe tartozik - kizökkenti az embert a mindennapokból.

Az "együvé tartozás", a közös cél révén a közös szurkolótábor energiái össze is adódnak. A biztató skandálás nem csak a játékosoknak segít, maguk a szurkolók is jobban érzik magukat tőle. Ennek a pozitív energiának egészségjavító hatása is van - tette hozzá.

A szakember megjegyezte: a szurkolás intellektuális folyamat is, amelynek során az ember megtanulhatja az érzelmek korlátok közötti kifejezését is. Ennek keretében megtanulja, hogy ne csak az eredményt, hanem a játékot is díjazza.

Ezek érdekelhetnek még

2025. Május 02. 09:46, péntek | Életmód

Pápaválasztás - Már elkészült az új pápa ruhája, három különböző méretben

Három különböző méretben készítette el a következő egyházfő első ruháját Raniero Mancinelli római szabó.

2025. Május 01. 08:47, csütörtök | Életmód

Fudzsimoto Szu: A Zene Háza az egyik legfontosabb projektem

Fudzsimoto Szu (Sou Fujimoto) világhírű japán építész az Oszakai Világkiállításon tartott előadást, amelyben kiemelte: a Magyar Zene Háza az egyik legfontosabb projektje.

2025. Május 01. 08:36, csütörtök | Életmód

Visit Hungary: mintegy hétszázezren pihentek Magyarországon a tavaszi szünetben

Az áprilisi vakáció időszakában 664 ezer turista kereste fel a magyar tájakat, április 17-27. között a szálláshelyek 36 százalékkal több vendéget fogadtak a tavalyi tavaszi szünethez képest

2025. Április 30. 07:55, szerda | Életmód

Agrárminiszter: a házikert a magyar családok rejtett erőforrása

Meghatározó jelentőségű a házikerti termelés a jó minőségű és egészséges élelmiszer előállításában.