Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2019. Március 09. 08:37, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

A Grazot is legyőzte itthon a Fehérvár AV 19

A Grazot is legyőzte itthon a Fehérvár AV 19

Újabb diadalt aratott az EBEL középszakaszában a Volán, amely úgy játszott gólgazdag meccset a Grazzal, hogy az összes találat az utolsó harmadban esett.

A fehérváriak az ötödik helyen állnak, de, ha vasárnap legyőzik a Klagenfurtot és a Salzburg kikap az éllovas Bécstől, akár a negyedik helyre is feljöhetnek.

A Bolzano elleni győzelemmel megalapozta az újabb sikert a Fehérvár AV 19, amelynek a mai mérkőzéssel együtt két meccse maradt arra, hogy megszerezze a lehető legkedvezőbb pozíciót az EBEL középszakaszában.

Megint négyet vágott Hannu Jarvenpaa együttese! Ugyanakkor minél több idő telt az első két játékrészből annál biztosabbak lettehünk benne, hogy a csapatok nem fognak dúskálni a gólokban. A hazaiak sokkal több kapuralövést engedtek el, de csak a harmadik játékrész elején tört meg a jég, igaz akkor eléggé!

Ekkor Wishart talált be a kék vonalról a Graz kapujába, megszerezve ezzel második találatát a Volánban. Álomszerűen alakult a folytatás, hiszen pár perccel később Vanttinen két gólosra növelte a hazaiak előnyét! Azonban nem dőlhettünk hátra, hiszen a harmad derekán szépítettek a vendégek.

Ennél jobban azonban nem tudtak felzárkózni, sőt Hári az ötvenhetedik percben 3-1-re módosította az állást, Sofron pedig nem sokkal a vége előtt beállította a 4-1-es végeredményt.

A Volán vasárnap este Klagenfurtban zárja a középszakaszt és, ha nyerni tud, a Salzburg pedig kikap a Bécstől, akár a negyedik helyen is végezhet, igaz ha minden kedvezőtlenül alakul akár lecsúszhat a hatodik pozícióba is.

Fehérvár AV 19 - Graz 4-1 (0-0) (0-0) (4-1)

Gólszerző:Wishart, Vanttinen, Hári, Sofron, ill. Ograjensek.

szekesfehervar.hu

Címkék: Fehérvár AV19, hoki

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.

2024. Május 15. 07:49, szerda | Sport

MOL Magyar Kupa - Az FTC a duplázásért, a Paks a történelmi sikerért hajt

A Ferencváros a duplázásért, míg a Paks története legnagyobb sikeréért küzd a labdarúgó MOL Magyar Kupa szerdai döntőjében.