Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2018. Október 27. 13:33, szombat | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

A sereghajtó Znojmo nyerte a gólpárbajt a Fehérvár AV 19 ellen

A sereghajtó Znojmo nyerte a gólpárbajt a Fehérvár AV 19 ellen

Szoros csatában veszített a Volán, amely egyetlen góllal kapott ki Csehországban.

Az első két harmadban még működött az adok-kapok, az utolsóban már nem, ez pedig azt jelenti, hogy zsinórban ötödik meccsét bukta el az EBEL-ben Hannu Jarvenpaa együttese.

Pár hete Fehérváron magabiztos diadalt aratott a Volán a znojmóiak felett, főleg az utolsó húsz percben mutatott teljesítményével, sajnos ezúttal nem Erdély Csanádéknak kedvezett a záró játékrész.

Mrazek találata nyitotta Znojmóban a gólpárbajt, azonban a nyolcadik percben esett találatra nem sokkal később jött a fehérváriak válasza: Erdély Csanád egalizált! Sőt, a fordulás után Hári a vezetést is megszerezte! Sokáig azonban nem örülhettek Kógerék, hat perccel később Matus mattolta Mac Carruthot.

Igazi gólpárbajt rendeztek a felek! Stipsicz talált a ketrecbe, vezetéshez juttatva ismét a Volánt, de sajnos pár perccel később a Znojmo válaszolni tudott a fehérvári örömre, Mrazek második góljával megint egál lett.

A záró játékrész közepén emberelőnyös helyzetet tudott gólra váltani a Znojmo, amely innentől kezdve megőrizte ketrecét az újabb fehérvári góltól, annak ellenére, hogy az utolsó húsz percben többször próbálkozott a Volán. A Fehérvár AV 19 nem tudott kilábalni a hullámvölgyből, az elmúlt öt meccsén mindössze egyetlen pontot tudott szerezni.

Orli Znojmo - Fehérvár AV 19 4-3 (1-1) (2-2) (1-0)

Gólszerző: Mrazek (2), Matus, Braes, ill. Erdély, Hári, Stipsicz.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:00, hétfő | Sport

Labdarúgás-Németország

Legidősebb fia gólja ellenére vereséggel búcsúzott a Hertha kispadjától Dárdai Pál

2024. Május 19. 17:10, vasárnap | Sport

Emilia Romagna Nagydíj - Verstappen győzött Imolában

A címvédő és háromszoros világbajnok Max Verstappen, a Red Bull versenyzője nyerte a Forma-1-es Emilia Romagna Nagydíjat vasárnap, ezzel tovább növelte az előnyét az összetettben.

2024. Május 18. 11:00, szombat | Sport

RÖVIDHÍR!

3x3-as olimpiai selejtező - Győzött a férfi válogatott, szombaton dől el a továbbjutás

2024. Május 16. 07:55, csütörtök | Sport

MOL Magyar Kupa - A Paks történelmi diadala

A Paks hosszabbításban 2-0-ra legyőzte a bajnok Ferencvárost a labdarúgó MOL Magyar Kupa Puskás Arénában rendezett szerdai döntőjében.