Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. Május 11. 09:36, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

A várható csapadékos időjárás miatt módosul a Budai út – Nagyszombati utca csomópontban zajló aszfaltozás.

A várható csapadékos időjárás miatt módosul a Budai út – Nagyszombati utca csomópontban zajló aszfaltozás.

Módosul az előzetesen meghirdetett forgalomkorlátozás és -terelés a Budai út – Nagyszombati utca csomópontjában: az időjáráshoz igazítva csütörtökön és pénteken,

illetve hétfőn és kedden aszfaltoznak, hétvégére pedig – munkaközi állapotban ugyan, de – megnyitják a forgalom előtt az útszakaszt, valamint a kanyarodó mozgások is megengedettek lesznek.

Sajnos a várható csapadékos időjárás miatt módosítani kell a Budai út – Nagyszombati utca csomópontjában az aszfaltozás időpontját, és így a meghirdetett forgalomterelés időszaka is változik.

Az aszfaltozási munkák május 11-én, csütörtökön és 12-én, pénteken, illetve május 15-én, hétfőn és 16-án, kedden zajlanak majd, az időjárás függvényében.

A hétvégére a forgalmi rendet visszaállítja a kivitelező munkaközi állapotra, a forgalomirányító jelzőlámpa működni fog, a kanyarodó mozgások megengedettek lesznek és a félpályás átterelés is megszűnik.

A buszmegálló-kimaradás azonban mind az aszfaltozás idején, mind a hétvégi napokon élni fog. Tehát kedden üzemzárásig kell a 22-es számú autóbusszal közlekedőknek ezzel számolniuk.

Természetesen, ha az időjárás engedi és az aszfaltozási munka hétfőn elkészül, akkor a korlátozás feloldásra kerül! Erről is tájékoztatást fognak adni a közlekedőknek.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.