Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2020. Március 10. 06:11, kedd | Belföld
Forrás: infovárosok

Az egészségügyi helyzet miatt elhalasztják a Cégek Éjszakáját

Az egészségügyi helyzet miatt elhalasztják a Cégek Éjszakáját

Hosszú mérlegelést és a résztvevő vállalatokkal való egyeztetést követően a Cégek Éjszakája csapata úgy döntött, hogy az egészségügyi kockázatok miatt őszre halasztja az eredetileg április elejére tervezett eseményt.

Az új időpont szeptember 24-e, ezen a napon tárulnak ki a cégek kapui, hogy a vállalatok megmutassák a potenciális munkavállalóknak, hogy milyen értékeket képviselnek, hogyan dolgoznak, és milyen jövőt nyújtanak a kollégáiknak.

"Nehezen hoztuk meg a döntést, de mindannyian egyetértettünk abban, hogy a mostani egészségügyi helyzet nem kedvez egy ilyen jellegű nagyszabású, több helyszínen zajló eseménynek. A Cégek Éjszakája lényege az, hogy emberek ismerkedjenek egymással és a vállalatok kultúrájával. Úgy érezzük, hogy ősszel nyugodtabb körülmények között, biztonságban tarthatjuk meg a rendezvényt. Ez segített, hogy még időben felelős döntést hozzunk” - mondta el Deák-Nagy Csilla, a rendezvény főszervezője.

A Cégek Éjszakája először mutatkozik be Magyarországon, szeptember 24-én délután négy és éjfél között a résztvevő cégek nyitott irodával várják az érdeklődőket, akiknek megmutatják, hogy mitől vonzó náluk dolgozni. Az vendégeket buszjáratok és egyéb alternatív közlekedési módok segítik majd, hogy minél többet hozhassanak ki a különleges eseményből.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 12:44, hétfő | Belföld

Nagy Márton szerint Magyarország képes meghatározó szereplővé válni az űripar területén

Magyarországot gazdasági ökoszisztémája, infrastruktúrája és szellemi tőkéje egyaránt alkalmassá teszi arra, hogy meghatározó szereplővé váljon az űripar területén

2024. Május 06. 07:49, hétfő | Belföld

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

Személyvonat elé hajtott egy kamion hétfő reggel Baja térségében, az 55-ös főút 106-os és 107-es kilométere közötti vasúti átjáróban;

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2024. Május 04. 06:00, szombat | Belföld

Szijjártó Péter szerint az elmúlt években a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg

Az elmúlt évek súlyos kihívásai során a magyar külpolitika mindig a jó válaszokat találta meg, eközben Brüsszel kudarcot vallott a válságokra történő reagálás során