Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2017. Július 21. 18:37, péntek | Helyi sport
Forrás: albakosar.hu

Az irányító, Kasey Hill Floridából érkezik az Alba Fehérvár együtteséhez.

Az irányító, Kasey Hill Floridából érkezik az Alba Fehérvár együtteséhez.

A bajnoki aranyérem után egy hónappal megvan az első vendégmunkásunk, Kasey Hill aláírta a klubunk által kínált szerződést.

A 23 esztendős, 185 cm magas, 79 kg súlyú, amerikai irányító Florida állam szülötte, 1993. december 3-án látta meg a napvilágot.

Az utóbbi négy évben a Florida University hallgatója és sportolója volt, csapatával az egyetemi bajnokságban, az NCAA-ben a legjobb nyolc közé került, tehát jó ajánlólevéllel rendelkezik. Sok pontot nem dob, ellenben atlétikus, jól osztogat és jól lát a pályán.

  • Simon Balázs sportigazgató szerint Hill biztosan segítségünkre lesz az októberben induló szezonban.

- Úgy gondolom, jól illeszkedik majd a szerkezetünkbe, jó szellemű és mentalitású sportoló, megfelel a koncepciónknak. Nem pontgyáros, de ezen majd igyekszik változtatni a szakmai stábunk. Atletikus, képzett kosárlabdázó, aki augusztus 14-én velünk kezdi a felkészülést a következő idényre.

Simon Balázs elmondta, a hazai mag adott, a magyar játékos igazolását már nem tervezik, ellenben tengerentúli kosarasokkal folyamatosan zajlanak a tárgyalások. A sportigazgató szerint rövidesen újabb bejelentés várható.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Életmód

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban

Tevecsikó született a Szegedi Vadasparkban, a néhány napos állat felcseperedését a látogatók is figyelemmel kísérhetik a kifutóban - közölte az intézmény közösségi oldalán szombaton.

2024. Május 05. 06:00, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 18. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki: