Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2017. Július 05. 09:02, szerda | Helyi
Forrás: blikk.hu

Balaton Sound-botrány: nemsokára lezárulhat a nyomozás

Balaton Sound-botrány: nemsokára lezárulhat a nyomozás

(kép: DVBBS duó)

Hamarosan lezárulhat a nyomozás a Balaton Soun­d fesztiválon bedrogozott lányok ügyében - írja a Zsaru Magazin értesüléseire hivatkozva a Blikk.

Ahogyan arról több oldal is beszámolt, tavaly júliusban a DVBBS nevű elektronikus zenét játszó kanadai duó öltözőjében eszméletlen állapotban találtak három fiatal lányra. A szervezők azonnal ellátták a lányokat az egészségügyi sátorban, és hívták a zenészeket, akik azonban sietősen távoztak a fesztiválról. Végül a reptéren érték utol őket. A kihallgatásuk után a hatóságok szabadon engedték őket és ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást, szexuális erőszak gyanúja miatt.

Kasznár Gyula alezredes a Zsaru magazinnak azt nyilatkozta, a szexuális erőszak gyanúját az is erősítette, hogy a rendőrök a zenekar csomagjaiban pikáns szexuális segédeszközöket és nagy mennyiségű óvszert is találtak. Az alapos nyomozás során azonban

  • megállapították, hogy nem történt szexuális erőszak.

A nőgyógyászati vizsgálatok semmilyen szexuális cselekményt nem állapítottak meg - mondta erről Kasznár a magazinnak. A kanadai zenészeket és menedzserüket ugyanakkor a pozitív drogteszt miatt kábítószer birtoklása vétségével gyanúsították meg, ők szabadlábon védekezhetnek. Szunomár Gábor őrnagy szerint - hacsak az ügyészség nem rendel el további nyomozást - az ügyet hamarosan lezárják.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.