Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. Április 16. 08:56, kedd | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Bokszgála: Egedi és Urbán is jó mérkőzést vár magától Székesfehérváron

Bokszgála: Egedi és Urbán is jó mérkőzést vár magától Székesfehérváron

A Felix Promotion International április 27-én, Székesfehérváron, a Lakeside Hotel konferenciacsarnokában rendezi következő élő televíziós bokszgáláját.

Az iroda idei második rendezvényén Tóth „Barbár” Tamás és Darmos „Gladiátor” József harmadik alkalommal is megküzd egymással, hogy immáron véglegesen pontot tegyenek elhúzódó rivalizálásukra.

A SportTV által közvetítésre kerülő eseményen kötelek közé lép a WBO (Bokszvilágszervezet) korábbi „Youth” bajnoka, a középsúlyban versenyző Egedi Renátó (15 győzelem, 1 vereség, 2 döntetlen), valamint a feltörekvő cirkálósúlyú Urbán Ferenc (4 győzelem, 0 vereség) is. A két fővárosi ökölvívó egyaránt külföldi riválisok ellen veszi fel a kesztyűket, és mindketten győzelemre készülnek.

„A mostani ígérkezik a legkeményebb ellenfelemnek, ezért még több szakmai munkát végeztünk mint idáig. Izgatottan várom, hogy szorítóba lépjek Fehérváron, mert ez jó erőpróba lehet a későbbi céljaim eléréséhez.” - fogalmazott az ötödik profi meccsére készülő Urbán Ferenc, aki nem titkolja, hogy azért lett hivatásos versenyző, mert szeretne nyomot hagyni a hazai ökölvívás történetében.

„Jó alapot szolgáltatott a mostani felkészüléshez a februári mérkőzésem, mivel úgy érzem, hogy lendületben vagyok, és sikerült előrelépnem. Éppen ezért jó mérkőzést, és meggyőző sikert várok magamtól Székesfehérváron. Kihozom magamból a maximumot.” - jelentette ki Egedi Renátó.

A várhatóan teltházas publikum láthatja még a fehérvári kedvenceket, Hegyi Barnabást, Márton Balázst és a debütáló Kiliti Tamást, de újra akcióba lép a rég nem látott Kelemen Balázs is.

Az április 27-i gálát a Sport1 televízió 20 órától élőben sugározza majd.

szekesfehervar.hu

Címkék: box, küzdősport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.