Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Március 11. 14:54, szerda | Bulvár
Forrás: infovárosok

Cozi, aki helyett a nővére írta a leveleket - VIDEÓVAL

Cozi, aki helyett a nővére írta a leveleket - VIDEÓVAL

Kemény helyen nőtt fel Cozombolis Péter Leonidász, de nem volt verekedős gyerek – derült ki a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorából. A szolnoki külvárosban szoros barátságok alakultak ki.

„Arra a része nem nagyon költöznek az emberek, inkább eljönnek onnan, de így is csodás gyerekkorom volt – emlékezett vissza a zenész a gyermek éveire. – A mai napig élő barátságok köttettek, ott mindenki szeretett mindenkit. Tényleg minden szép volt”.

Azóta már egy fiú és egy lány édesapja és ez a szerep nem indult gördülékenyen, de már sokat változott a művész ebben a tekintetben.

„Amikor kicsi volt sokat vittem sétálni, ezzel büszkélkedtem is, de ennyi volt az apaságom. Azóta sokat változott a kapcsolatunk, a legjobb barátom lett. Aztán amikor a lányom született, már harminchét éves voltam, ez már egy egészen más dolog volt. Ő egy akaratos, öntudatos gyerek, teljesen más, mint egy fiú. Azt hiszem jól működöm, mint apa, igyekszem megfelelni ennek a feladatnak”.

A magánéletével kapcsolatban a műsorvezetők, Nagy Anett és Ricky kérdésére Cozi elárulta, hogy az első tíz év nehéz volt.

„Zenész családban, ahol az egyik fél abszolút nem ebben a közegben él és nem is szereti nem könnyű a helyzet. Olyan, mintha másznál egy sziklára, de valaki közben folyamatosan húzna vissza, de már minden csodás. Családfőként rendben tartani a dolgokat mindenkinek nagy feladat, ezzel nem árulok el nagy titkokat. Emellett még építőipari adalékanyagokat gyártó és forgalmazó cégem is van, már ebben a szakmában is ismer mindenki. Ez is hozzátartozik a történethez”.

Cozi emellett a sportokra is nyitott, sőt részese volt annak, amikor a műsorvezetőkkel közösen részese volt a teqball világrekord megdöntésének is.

„Magam is csodálkoztam azon, hogy végigbírtam az egészet. Felemelő volt, hogy végig együtt volt a csapat és mindenki egy emberként volt részese ennek a rekorddöntésnek. Én mondjuk focizom, ráadásul kapus vagyok. Mégpedig azért, mert kicsit narcisztikus alkat vagyok. A kapusból csak egy, vagy kettő van, nem kell száz emberrel küzdeni, nincs az, hogy nem kapsz labdát. A kapusnak a legjobb a világon és bírja az ütéseket is”.

A zenész a Lakihegy Rádió ANDONIK Sztártitkok című műsorában elmondta, hogy új dolog az életében a tévézés, egy zenei csatornának gyárt műsort. Persze nemcsak erre büszke, hanem arra is, hogy szolnoki külvárosi telepről indulva zenész lett és abból él, amit igazán szeret.

A műsorban visszatérő téma volt a foci, amihez egy egészen érdekes, közepesen romantikus történet is társult.

„Tizenkét éves lehettem, amikor elmentünk focizni az akkor még létező Csehszlovákiába, ahol egy lány szerelmes lett belém és aztán írt nekem levelet. Én viszont nem válaszoltam, de a nővérem egy éven keresztül levelezett neki úgy, hogy én nem is tudtam róla. Aztán kiderült számomra, hogy mi történik a hátam mögött.

De mondta a testvérem, hogy sajnálta a lányt és nem akarta, hogy csalódjon. És ez semmi: nem rég odajött egy lány hozzám a pécsi plázában, hogy ő volt Szabina, aki írta a leveleket. Nem árultam el neki, hogy nem tőlem kapta a sorokat, de szerintem hamarosan már neki is kiderül a történet háttere”.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára