Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. November 29. 07:57, szerda | Kék hírek
Forrás: szekesfehervar.hu

Csak egyetlen mozdulat. Még mindig nem érted???? - a rendőrség felhívása

Csak egyetlen mozdulat. Még mindig nem érted???? - a rendőrség felhívása

Öv nélkül, ittas sofőr autójában? Ennek soha nem lehet jó vége! Hiába a szép szó, hiába a dorgálás… még mindig sokan ülnek úgy autóba

– akár a volán mögé, akár utasként –, hogy nem csatolják be a biztonsági övet! Írja a rendőrség honlapján.

Ennek lett áldozata az elmúlt hétvégén egy 22 éves fiatal fiú és egy 45 éves nő is. Nincs annál nagyobb fájdalom, mint ha a gyerekét, vagy a szüleit veszíti el valaki. Ők már nem ülhetnek a karácsonyi asztalnál, nem ölelhetik át szeretteiket. Pedig az öv életet menthet… és menthetett volna az ő esetükben is. Ennél is nagyobb felelőtlenség ittas sofőr autójába beülni. Sajnos az egyik tragédiában ez is közrejátszott. Ne kockáztass! Nem éri meg. Ha tudod, akadályozd meg azt, hogy ittas személy üljön a kormányhoz! Értelmetlen haláleseteket előzhetsz meg ezzel!

… hogy mindenki hazaérjen!

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön