Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2018. Április 16. 18:36, hétfő | Helyi
Forrás: feol.hu

Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát

Csütörtöktől lezárják a Csíkvári út egy szakaszát

Április 19-től, csütörtök reggel 8 órától lezárják a Csíkvári út Hosszúsétatér és Homoksor csomópont közötti szakaszát, előreláthatólag másfél, két hónapig.

A Sóstó rehabilitációs program része az útfejlesztés, emiatt április 19-én, csütörtökön reggel 8 órától lezárják a Csíkvári út Hosszúsétatér és Homoksor csomópont közötti szakaszát, körülbelül másfél, két hónapig.

Az autók és a helyi járatok terelőútvonalon, a Homoksoron közlekedhetnek. A buszok közül a „11”, „11A”, „11G”, „40” és „41”-es számú járatokat érinti a felújítás. Emiatt a Stadion megállópár kimarad, a Segesvári úti megállópár templom előtti helye a Segesvári úti csatlakozáshoz közelebb kerül. Az autósoknak javasolt a város körüli körgyűrűkön közlekedni, elkerülni a Balatoni és a Sárkeresztúri utat. Használják a Nyugati elkerülőt, a Seregélyesi, Palotai, Móri, Mészáros Lázár és a Kiskút utakat.

Valamint javasolt a Waze alkalmazás használata is, ami idő-alapon adja meg a legrövidebb útvonalat, és csütörtöktől számolni fog a Szárcsa és Csíkvári út zárásával, ezen felül a többi felhasználó (reggeli csúcsban átlagosan 400) által küldött sebességadatokkal.

A forgalomkorlátozással érintett területeken a lakók és az autósok megértését, türelmét kérik!

feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.