Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Január 30. 16:01, vasárnap | Belföld
Forrás: infovárosok/police.hu

Egy pillanaton múlt a nő élete a vasúti átjáróban

Egy pillanaton múlt a nő élete a vasúti átjáróban

Csak a szerencsén múlt annak a nőnek az élete, aki a sorompó zárt állapota és tilos jelzése ellenére a vasúti sínekre hajtott autójával Putnokon,

majd az érkező tehervonat elől a szemközti sorompót is megrongálva hajtott le a sínekről.

Putnokon szombaton 9 óra után közlekedett autójával egy 53 éves asszony. A sofőr az Állomás utcai vasúti átjárónál elmondása szerint a vakító napfény miatt nem vette észre a tilos jelzését és sorompó zárt állapotát, ezért a sínekre hajtott.

Észrevette azonban a közelgő tehervonatot és kocsijával gyorsan a szemközti zárt sorompó rudat is megrongálva lehajtott a sínekről – közölte a rendőrség.

A baleset során személyi sérülés nem történt. A megrongálódott biztonsági berendezések helyreállításáról a vasúttársaság szakemberei gondoskodtak.

Az Ózdi Rendőrkapitányság az eset kapcsán vasúti közlekedés biztonsága elleni bűntett elkövetésnek gyanúja miatt rendelt el nyomozást, és vizsgálja a baleset körülményeit.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 07:52, szerda | Belföld

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot

A Fidesz-KDNP benyújtotta az újabb gyermekvédelmi törvénycsomagot - jelentette be a Fidesz frakcióvezetője kedden a Facebook-oldalán.

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről