Városlista
2020. február 23, vasárnap - Alfréd

Hírek

2020. Január 01. 14:57, szerda | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Együtt mulatott a város a 2020-as év első óráiban a Fehérvári Szilveszteren

Együtt mulatott a város a 2020-as év első óráiban a Fehérvári Szilveszteren

A Fehérvári Szilveszteren az idei évben is több ezren emlékeztek közösen a mögöttünk álló évre jó barátok és jó zene társaságában.

Az év utolsó napján a Zichy színpadnál fellépett a Bon-Bon együttes, a 2020-as év első órájában pedig a a Discover Band szórakoztatta a közönséget.

Jó barátok, jó kedv és jó zene a Belvárosban mindez adott volt az óév végén. A buli a Zichy színpadnál zajlott, ahol fellépett Kátai JR és Dj Zsiráf, a Discover Band és a Bon-Bon is.

Az idei városi szilveszteri mulatságot Kátai JR indította és ezúttal is lendületes, táncoltatós slágerpartival érkezett a Zichy-színpadra. A Discover Band pedig a hetvenes-nyolcvanas évek hangulatával ajándékozta meg a közönséget, többek között az ABBA és a Neoton slágerei is felcsendültek.

A Fehérvári Szilveszter sztárfellépője, a Bon-Bon zenekar éjfél előtt lépett színpadra.

Szolnoki Péter és Török Tamás a kilencvenes évek közepén alapította a zenekart, ami rövid idő alatt népszerűvé vált. Az elmúlt 20 évben olyan slágerek főződnek a nevükhöz, mint a Sexepilem, a Köszönöm, hogy vagy nekem, a Valami Amerika, az Érezd jól magad, vagy a Holnaptól. Éjfélkor több ezren hallgatták a Zichy színpadnál az elhangzó Himnuszt, majd a Discover Band tért vissza. Hajnalban DJ Zsiráf pörgette fel a hangulatot.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 19. 09:57, szerda | Helyi

Lehulló vakolat okoz balesetveszélyt – lezártak egy járdaszakaszt a Távírda utcában

Lezárják a Távírda utcai rendelőintézet melletti járdaszakaszt, mert a lehulló vakolat miatt balesetveszélyes arra közlekedni.

2020. Február 19. 09:46, szerda | Helyi

Régészeti próbafeltárás lesz - jövő keddtől lezárják a Palotai úti kis murvás parkolót

A Palotai úton, az Alba házzal szemben lévő kis murvás parkolóban régészeti próbafeltárást végeznek jövő héttől: a február 25-én kezdődő munkálatok idejére a parkolót lezárják.

2020. Február 17. 18:07, hétfő | Helyi

2000 négyzetméterrel bővítik a székesfehérvári uszodát

A fejlesztés keretében 10 pályás úszómedence is épül egy 150 főt befogadó lelátóval együtt.

2020. Február 13. 10:52, csütörtök | Helyi

A Kodály homlokzatfelújításának költségét is tartalmazza a költségvetés tervezete

Február 14-én pénteken dönthetnek az önkormányzati képviselők a város idei büdzséjéről, mely a 67.4 milliárdos főösszegből az intézményekre 14,16 milliárd forintot tartalmaz.