Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2021. December 27. 09:45, hétfő | Bulvár

Elhunyt Damu Roland

Elhunyt Damu Roland

A Jóban Rosszban színésze 47 éves volt.

A színészről december közepén érkezett a hír, hogy mélyaltatásban fekszik intenzív osztályon. Akkor egy ismerőse írta, hogy két oltása ellenére is elkapta a koronavírus-fertőzést. A harmadik oltást is be akarta adatni magának, ám ezt egészségi állapota nem tette lehetővé.

Damu lélegeztetőgépre került, a szervezete azonban nem reagált jól a terápiára, így másik kórházba vitték, ahol műtüdős kezelést kapott. Minderről egy ismerőse tájékoztatta a nyilvánosságot egy Facebook-hozzászólás formájában. Ugyanez a férfi közölte szintén a közösségi oldalon, hogy Damu hétfőn éjjel életét vesztette.

Nyár óta érkeztek Damuról olyan hírek, hogy az egészségi állapota aggasztó. A bulvársajtón akkor végigfutott a hír, hogy betegségei miatt nem tudott munkát vállalni, így arra kényszerült, hogy gyógyszereit ismerőseitől, barátaitól kért pénzből váltsa ki.

Damu Roland 1974-ben született, Nyíregyházán járt művészeti szakközépiskolába. Több színházban is játszott, több mint 150 filmben és sorozatban szinkronizált. Legismertebb szerepe a Jóban Rosszban Várnagy Elődje volt. Damut később vád alá helyezték, 2012-ben pedig el is ítélték Palácsik Tímea – később Vajna Tímea – megerőszakolásáért. A börtönből 2015-ben szabadult. A börtönévek után önálló esteket tartott

hvg.hu

Címkék: Damu Roland, gyász

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.