Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2019. Március 31. 13:00, vasárnap | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Elindult az online jegyértékesítés a Barátság moziban

Elindult az online jegyértékesítés a Barátság moziban

Vasárnaptól már a mozi honlapján keresztül, bankkártyás vásárlással is lehet jegyet váltani a Barátság moziba.

Az új jegyrendszer azt is jelenti, hogy a jegypénztárban is másfajta jegyet kapnak nézőink – ezt a mozi szombati közönsége már tapasztalhatta is, ekkor, az „éles tesztüzem” során már az új, a korábbinál kisebb és színesebb jegyet kapták kézhez.

Az új rendszerben nem foglalni, hanem vásárolni lehet a jegyet, így nézőink minden előadásnál a valós szabad helyeket látják a honlapon, a nézőtéri térképen.

Régóta tervezte a mozi az online jegyértékesítést a korábbi foglalási rendszer helyett, amely nem működött elég jól: sokan ugyanis csak lefoglalták a helyeket, de nem jöttek el az előadásokra, így üresen maradtak a székek, miközben mások szívesen megnézték volna az adott filmet – ez természetesen a mozi számára bevételkiesést jelentett.

Mivel az online vásárlásra nagy az igény és nézők zöme várhatóan így vált jegyet a kinézett előadásra, a rendszer bevezetésével együtt más változás is történt: a jegypénztár már nem két, hanem egy órával a vetítések előtt nyit, vagyis hétfőtől csütörtökig 17.00–22.00, pénteken 15.00–22.00, szombaton pedig 9.00–12.00 és 15.00–22.00 között tart nyitva. Páros ajándékjegyettovábbra is csak személyesen lehet vásárolni, a pénztár nyitvatartási idejében, és 60 napig érvényes.

Az online vásárlás során a nézők két levelet is kapnak, egyet a mozi fizetési partnerétől, a Bariontól, ez a fizetés tényét rögzíti, a másik levél pedig a Barátság mozitól érkezik, a belépéshez ez utóbbira van szükség. Praktikus, ha kinyomtatva magukkal hozzák a vetítésre, vagy lementik telefonra, hogy könnyen előkereshető legyen. Az online vásárolt belépőt a mozi személyzete ellenőrzi: a jegypénztárban a vásárló nevét és a rendelés számát kell majd megadnia a mozi személyzetének, aki ellenőrzi a rendelést, majd beengedi a nézőt a nézőtérre. Ez a levél megfelel a nyugtaadási követelményeknek – ha valaki az online vásárlásáról áfás számlát igényel, azt a mozi pénztárában az előadás előtt a mozi személyzete állítja ki.

szekesfehervar.hu

Címkék: barátság mozi, film

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 09:54, szerda | Helyi

Június 15-én, változatlan árakkal nyit a Városi Strand

A Csitáry G. Emil Uszoda strandja 2024. június 15-én, szombat reggel 8 órától nyitja meg a kapuit, és várja a vendégeket minden nap 8 és 19 óra között.

2024. Május 09. 08:07, csütörtök | Helyi

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése

Újabb mérföldkőhöz érkezett a Fejér Vármegyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház fejlesztése: az elektromos,

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.