Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2018. Január 30. 19:06, kedd | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

ELKÉSZÜLT A BERÉNYI ÚTI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA - ELKEZDTÉK A MUNKÁT A KÖFÉMEN IS

ELKÉSZÜLT A BERÉNYI ÚTI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSA - ELKEZDTÉK A MUNKÁT A KÖFÉMEN IS

Elkészült a Berényi úti orvosi rendelő felújítása, a KÖFÉM rendelőben pedig már dolgoznak a kivitelezők.

Székesfehérvár önkormányzata a következő években a város valamennyi orvosi rendelőjét felújítja a Kégl György Városi Egészségügyi Program keretében.

A Kégl György Városi Egészségügyi Program keretében nagy jelentőséggel bír Székesfehérváron, hiszen valamennyi eddig fel nem újított rendelő felújítására sor kerül - mondta Östör Annamária egészségügyi és sporttanácsnok. „Elkészült a feketehegyi rendelő, a Sarló utcai rendelő előtt a járda és elkészült januárra a Berényi úti orvosi rendelő is. A KÖFÉM rendelőben pedig januártól már a kivitelezők dolgoznak.”

Östör Annamási egészségügyi tanácsnok mellett Földi Zoltán a Felsőváros önkormányzati képviselője, Varga Márta a Humán Szolgáltató intézet vezetője és Dr. Wilhelm Róbert gyermekorvos közösen adott tájékoztatást a felújítás befejezéséről.

A Kégl György Városi Egészségügyi program keretében felújítják valamennyi önkormányzati tulajdonú rendelőt, részben uniós, részben saját forrásból.

A rendelőben Dr. Wilhelm Róbert és Dr. Kadocsa István gyermekorvosokhoz mintegy kétezer gyermek tartozik, akik barátságos környezetbe érkezhetnek a rendelőbe, ha szükséges.

Összesen 19,5 millió forintból korszerűsítették a fűtési rendszert, elkészült a falak utólagos víz- és külső hőszigetelése, teljes egészében megújult a kerítés, és a tetőcserepeket is lecserélték.

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 11:44, péntek | Helyi

Bemutatták a fehérvári uszoda teljes felújításának tervét

Egy modern, több szaunával és gőzkabinnal felszerelt wellness részleggel bővülne, energetikailag pedig jelentősen korszerűbb lenne a városi uszoda, ha elindulhatna annak korszerűsítése 1-2 éven belül.

2024. Április 26. 11:01, péntek | Helyi

Szombaton három órára lezárják a Balatoni úti felüljárót kaszálási és fenntartási munkák miatt

2024. április 27-én, szombaton 8 és 11 óra között munkavégzés miatt lezárják a Balatoni utat a \"Shell\" körforgalom és a Borszéki utca között.

2024. Április 23. 07:25, kedd | Helyi

Nyáron adhatják át a Szent György Kórház új, 64 kórtermes épületét

Székesfehérváron zajlik az ország egyik legjelentősebb egészségügyi beruházása.

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.