Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Június 19. 08:03, vasárnap | Kék hírek
Forrás: infovárosok/police.hu

Ellopott egy kocsit, amivel lerobbant, majd lopott egy másikat

Ellopott egy kocsit, amivel lerobbant, majd lopott egy másikat

Egy öcsödi férfi elvitt egy autót, ami lerobbant alatta, ezért elvitt egy másikat is. A rendőrök rövid időn belül elfogták.

A Kunszentmártoni Rendőrkapitányság jármű önkényes elvétele bűntett miatt folytat eljárást egy öcsödi lakos ellen. A 22 éves férfi péntek hajnalban egy helyi családi ház előtt parkoló, nyitva hagyott autóba beült, majd a benne lévő indítókulccsal beindította és a tulajdonos tudta nélkül azzal elhajtott. Azonban nem jutott messzire, mivel az autó műszaki hibás volt, így amint azzal nem tudott tovább közlekedni félre állt és hátrahagyta – közölte a rendőrség.

Ezután visszament a korábbi ingatlanhoz, ahonnan ismét elvitt egy másik nyitva hagyott autót, amiben szintén benne volt az indítókulcs.

A sértett amint észrevette a járművek eltűnését bejelentést tett a rendőrségen. A rendőrök azonosították a feltételezett elkövetőt, akit pár órán belül elfogtak és előállítottak a rendőrkapitányságra.

A gyanúsítottként kihallgatott férfi elmondta, hogy egy kilométerekkel arrébb lévő településre szeretett volna elmenni.

A nyomozók megállapították azt is, hogya kocsitovaj körözését korábban elrendelte a Szolnoki Járásbíróság, valamint, hogy nem rendelkezik vezetői engedéllyel.

A hatóság a férfi őrizetbe vételéről határozott és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A rendőrök mindkét kocsit megtalálták és visszaadták a tulajdonosnak.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.