Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2019. Május 28. 09:46, kedd | Kék hírek
Forrás: police.hu

Elmaradt pénzbírság, baleset és ittas vezetés is fennakadt a Fejér megyei rendőrök hálóján

Elmaradt pénzbírság, baleset és ittas vezetés is fennakadt a Fejér megyei rendőrök hálóján

Egy körözött személy, egy baleset és három ittas vezető a Fejér megyei rendőrök 24 órás mérlege.

Székesfehérváron május 27-én reggel igazoltatták azt a 28 éves helybeli férfit, akinek a körözését a Sárbogárdi Rendőrkapitányság rendelte el, mivel egy korábbi szabálysértésnél a kiszabott pénzbírságot nem fizette be, és azt elzárásra változtatták át. A férfit a rendőrök elfogták és a büntetés-végrehajtási intézetbe szállították.

A dunaújvárosi rendőrök intézkedtek azzal a 44 éves nagykanizsai nővel, aki a 62-es főúton május 27-én 9 óra 30 perc körül autójával haladt, amikor eddig ismeretlen okokból az útról letért és a vízelvezető árokba csapódott. A hölgy könnyű sérüléseket szenvedett. A járművezető felelősségét szabálysértési eljárás keretében vizsgálja a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság.

Három ittas vezetővel is intézkednie kellett a Fejér megyei rendőröknek. Székesfehérváron délután állítottak meg autójával egy 63 éves helybeli férfit, akinél az alkoholszonda pozitív értéket mutatott. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol a vezetői engedélyét elvették.

Nagykarácsonyban, az esti órákban a körzeti megbízott állította meg azt a férfit, aki kisteherautójával úgy közlekedett, hogy előtte alkoholt ivott. A férfit a Dunaújvárosi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol neki is elvették a vezetői engedélyét.

Kápolnásnyéken kora délután vonták intézkedés alá azt a 42 éves helybeli férfit, aki motorjával Baracska felé közlekedett. A férfinél alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott, ezért őt is előállították a rendőrségre.

A három sofőrrel szemben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetése miatt kezdeményeztek büntetőeljárást a rendőrök.

police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 06:00, péntek | Kék hírek

Állást hirdető munkáltatókat vizsgált a NAV

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) az elektronikus álláskereső platformok hirdetményei nyomán is vizsgálja, hogy a foglalkoztatók betartják-e a dolgozók bejelentésének szabályait - közölte a hivatal csütörtökön az MTI-vel.

2024. Május 09. 09:40, csütörtök | Kék hírek

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a pénzügyőrök egy albán autóban

Lőfegyvereket és hangtompítókat találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei egy albán rendszámú autóban az M5-ös autópálya hetényi pihenőhelyén.

2024. Május 07. 07:31, kedd | Kék hírek

Kibervédelmi intézet: nagy összegű pénznyereményre hivatkoznak telefonos csalók

Nagy összegű nyeremény ígéretével próbálkoznak telefonos csalók - tudatta a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézete.

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás