Városlista
2019. június 26, szerda - János

Hírek

2019. Január 11. 09:33, péntek | Helyi
Forrás: feol.hu

Erdőlátogatási tilalom lép érvénybe szombattól

Erdőlátogatási tilalom lép érvénybe szombattól

A Tradicionális Vadásztársaság a Budapesti Erdőgazdaság Zrt Lovasberényi Igazgatóság erdőgazdálkodó előzetes írásbeli hozzájárulásával erdőlátogatási korlátozást rendel el.

A Tradicionális Vadásztársaság a Budapesti Erdőgazdaság Zrt. Lovasberényi Igazgatóság erdőgazdálkodó előzetes írásbeli hozzájárulásával erdőlátogatási korlátozást rendel el a vadászattal érintett Székesfehérvár, Pátka, Lovasberény, Sukoró és Pákozd településhatárok által érintett erdőterületeken. Az érintett területeken nagyvad vadászat folyik, amely az erdő látogatóinak életét, testi épségét veszélyeztetheti. A korlátozás január 12-én 7–17 óra között tart.

feol.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 24. 10:25, hétfő | Helyi

Ezekben a fehérvári utcákban lesz áramszünet a héten karbantartási munkálatok miatt

Az E.ON tájékoztatása szerint, az általuk a szolgáltatás minőségének javítása miatt végzett karbantartási munkákhoz kapcsolódóan az előzetesen bejelentett üzemszünet június 26-27.,

2019. Június 18. 10:06, kedd | Helyi

Szerda estig tart a sávlezárás a Petőfi iskola környékén

Hétfőtől szerdán 18 óráig lezárják a Vörösmarty tér irányába menő forgalmi sávot a Budai úton és a Várkörúton, a Szent Imre Általános Iskola épülete előtti részen.

2019. Június 13. 11:55, csütörtök | Helyi

Jövő héten kezdődik a szúnyogirtás Székesfehérváron

A város polgármesteréhez is sok jogos lakossági észrevétel érkezik a rengeteg szúnyog miatt, így a feladattal megbízott hatósághoz fordult.

2019. Június 13. 11:47, csütörtök | Helyi

Csodálatos élővilág a Sóstón - egyedülálló természeti csoda Székesfehérváron

A Sóstó egy megmaradt oázis, amit sikerült megmenteni és tényleg működik, aminek a csodájára járnak a természetvédelmi szakemberek is.