Városlista
2024. május 14, kedd - Bonifác

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:44, kedd | Külföld

“Év Márkája” lett a FRONTLINE az 2019-2020-as World Branding Awards-on

“Év Márkája” lett a FRONTLINE az 2019-2020-as World Branding Awards-on

A kutyák és macskák számára külső élősködők elleni védelmet nyújtó szert a fogyasztók jelölték a legjobb márkákat kitűntető díjra.

A kutyák és macskák számára külső élősködők elleni védelmet nyújtó szert a fogyasztók jelölték a legjobb márkákat kitűntető díjra.

A World Branding Awards állatok kategóriájában világszerte 6 kontinens 38 országának több mint 95 000 házikedvenc- és állatrajongója szavazott legkedvesebb márkájára a 2019-2020-as évre. A győztesek elbírálása három szakasz szerint zajlik: értékelik magát a márkát, van egy fogyasztói piackutatás, illetve egy nyilvános online szavazás.

Az eseményt a londoni székhelyű nonprofit szervezet, a World Branding Forum szervezi, amely mind a szakemberek, mind a fogyasztók érdekében igyekszik előmozdítani a márkaépítési standardokat, s emellett számos edukációs programot szervez és támogat.

„A World Branding Awards a folyamatos és elkötelezett munkánk gyümölcse, amely elengedhetetlen a kiváló márkák építéséhez. Mivel a fogyasztói szavazatok a végső pontszám 70%-át teszik ki, a díjak nyerteseinek elég jó márkaismertséggel kell rendelkezniük a fogyasztóik körében” – magyarázta Richard Rowles, a World Branding Forum elnöke.

„Nagyon örülünk annak, hogy megnyertük ezt a világszerte megbecsült címet. Ez a díj elismeri csapataink munkáját, akik fáradhatatlanul a magas márkaismertségen dolgoznak, valamint azon, hogy az emberek tudják, mit képviselnek márkáink az állandóan változó kisállat- és állategészségügyben.” – tette hozzá Damien Martin, a Boehringer Ingelheim Kisállat Egészségügy Üzletágának globális vezetője.

Boehringer Ingelheim Állatgyógyászati Üzletág

A Boehringer Ingelheim a második legnagyobb állatgyógyászati cég a világon, 2018-ban közel nettó 4 milliárd eurós árbevétellel több mint 150 piacon.

Világszerte több mint 10 000 munkavállalót foglalkoztatunk, akik napi munkájuk során az állatok jóllétének megteremtésén és jövőjén fáradoznak. A kezeléssel szemben a megelőzésben hiszünk, ezért elsősorban az innovatív megoldások fejlesztésére fókuszálunk a vakcinák, a parazita ellenes és a terápiás készítmények területén. Fejlett, megelőző egészségügyi termékeink, eszközeink és szolgáltatásaink széles választékával támogatjuk vásárlóinkat állataik egészségének megőrzésében.

További információért látogasson el a www.boehringer-ingelheim.com/animal-health/overview weboldalra.

World Branding Forum
A World Branding Forum egy nonprofit szervezet, amely a márkaépítési standardok előmozdítása mellett kötelezte el magát a márkaépítéssel foglalkozó szakemberek és a fogyasztók érdekében. Ez magába foglal mindenkit, aki márkaépítéssel, dizájnnal, marketinggel, PR-rel és kommunikáció szabályozással foglalkozik a világon. A WBF számos kutatás és fejlesztéshez, edukációhoz, elismeréshez, kapcsolatépítéshez, valamint eléréshez kapcsolódó programot gyárt, szervez és támogat. További információ a szervezetről a brandingforum.org oldalon érhető el.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 14. 08:14, kedd | Külföld

Eurobarométer: a fiatalok 64 százaléka szavazni kíván a közelgő európai parlamenti választásokon

Az európai fiatalok 64 százaléka szavazni kíván a június 6. és 9. közötti európai parlamenti választásokon, a megkérdezett fiatalok 38 százalékának véleménye szerint a szavazás a leghatékonyabb módszer a véleménynyilvánításra

2024. Május 11. 07:00, szombat | Külföld

Az Egyesült Államok újabb 400 millió dollár értékű hadifelszerelést küld Ukrajnába az orosz offenzíva elleni védekezéshez

Az Egyesült Államok 400 millió dollár (mintegy 170 milliárd forint) értékű újabb fegyverszállítmányt és katonai felszerelést küld az ukrán hadsereg számára, közvetlenül a hadszíntérre.

2024. Május 09. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán elnök: Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal

Ukrajna érdekelt a jószomszédi kapcsolatokban Magyarországgal, és a kétoldalú együttműködés fejlesztésében a kereskedelem, az energia és a logisztika területén

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.