Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Február 22. 07:55, hétfő | Sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Ez szorosabb volt, de Salzburgban is kikapott a Hydro Fehérvár AV19

Ez szorosabb volt, de Salzburgban is kikapott a Hydro Fehérvár AV19

A pénteki nagy különbségű vereség után ezúttal idegenben várt nehéz meccs a fehérvári hokicsapatra.

A Red Bull Salzburg ellen két szoros harmadot játszottak Háriék, de gólt sokáig csak a hazaiak szereztek. A vége újabb vereség lett, de még így is tartja helyét az első négyben a Volán.

Hogy még a Vienna Capitalstól kapott tizenegy gól, vagy a hosszabb utazás volt benne a fejekben-lábakban, nem tudni, de már az első percben gólt kapott a Fehérvár Salzburgban. Azt követően azonban egyenlő ellenfele volt a hazaiaknak, de a góllövés nem ment. Ráadásul sok kiállítást ítéltek a Volán ellen, így hiába lőttek többet kapura a vendégek, sok energiájuk ment el az emberhátrányok kivédekezésére is. A második harmadban lett ennek meg a böjtje, amikor kétszer is beköszönt a Salzburg, harmadik gólja volt az első, ami emberelőnyben született.

A harmadik játékrészben viszont rosszul jöttek ki a salzburgiak egy újabb fórból, mert Mihály Ákos egy védő közreműködésével létszámhátrányban is szépíteni tudott. Volt esély még közelebb kerülni, de kimaradt, a hazaiak pedig három perccel a szépítés után ismét betaláltak. 4-1-es győzelmével első pontjait szerezte a Red Bull a középszakaszban, a Volán pedig egy győzelem után másodszor kapott ki. A következő meccs sem lesz könnyű, a listavezető Bolzano otthonában játszik kedden a Fehérvár.

Red Bull Salzburg - Hydro Fehérvár AV19 4-1 (1-0, 2-0, 1-1)

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 17. 17:22, szerda | Sport

Párizs 2024 - Száz nappal a rajt előtt már 150 kvótája van Magyarországnak

Már százötven kvótája van a magyar csapatnak, mely összességében közel kétszáz fős lehet

2024. Április 16. 21:49, kedd | Sport

Csak századmásodpercekre az első helytől

Gender Tamás Junior 2024. 04. 10-13. között Franciaországban, Champions of the Future (RGMMC) bajnokság keretein belül, Val d\'Argenton-ban a Circuit de karting du Val d\'Argenton-on versenyzett.

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.