Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2017. Június 27. 08:55, kedd | Helyi sport
Forrás: szekesfehervar.hu

Fehérvári sikerek a Diákolimpiai Fesztiválon

Fehérvári sikerek a Diákolimpiai Fesztiválon

Harmincéves jubileumát ünnepli a diákolimpia, ebből az alkalomból a Magyar Diáksport Szövetség nagyszabású országos diákolimpiai fesztivált szervezett Debrecenben.

Ezen három napon át hat sportágban mintegy ezerötszáz sportoló vett részt, az események tizenegy helyszínen zajlottak. Az országos döntőnek beillő fesztiválon több székesfehérvári diáksportoló és csapat is kiválóan szerepelt.

Atlétikában III. korcsoportban a 60 méteres síkfutást Tatai Zalán (Hétvezér Általános Iskola) nyerte. A lányoknál ugyanebben a számban Csepanecz zsófia (Kossuth Általános Iskola) lett a bajnok. Ugyancsak aranyérmes a Kossuth 4x100-as váltója (Csepanecz Zsófia, Tóth Abigél, Fein Jázmin, Grubits Liliána). Többpróbában ugyanez a csapat Herczog Dórával és Schekk Jankával kiegészülve ötödik helyen végzett.

Röplabdában a IV. korcsoport bajnokságát a Felsővárosi Általános Iskola és Sukorói nyerte. A csapat tagjai Berkó Liliána, Blázs Eszter, Budai Viktória, Huszár Imola Szilvia, Kiss Anna Laura, Kovács Evelin Dafné, Nagy Anna, Szentmihályi Odett, Sziládi Viktória, Sötét Panna, Virág Zsófia. A fiúknál ugyanebben a korosztályban ötödik lett a Felsővárosi csapata (Bence Zoltán, Fodor Benedek, Kacamakisz Petrosz, Kocsis Barnabás, Lukács Bence, Nagy Ádám, Szentesi Bálint, Tepszis Ákos).

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 15:10, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: a Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának

A Jaguar kulcsszerepet szán a budapesti fejlesztőközpontjának a következő évek globális fejlesztési stratégiájában - írta a külgazdasági és külügyminiszter szerdán a Facebook-oldalán.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 08. 10:19, szerda | Belföld

Szijjártó Péter: egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra

Egyre több magyar vállalat lép be a kínai piacra, egyre több magyar vállalat kereskedik kínai partnerekkel, nő a turisztikai forgalom és egyre több hallgatót fogadnak kölcsönösen egyetemeink

2024. Május 08. 10:18, szerda | Külföld

A lengyel határőrség feltartóztatott egy szökött orosz katonát

Egy, a fehérorosz határon át illegálisan Lengyelországba belépő orosz katonát tartóztatott fel a lengyel határőrség.