Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2023. Január 30. 12:43, hétfő | PR
Forrás: (x)

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Felújították és átadták a Jánosik Kft. irodaházát

Ünnepélyes keretek között, Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter, valamint Csöbör Katalin országgyűlési képviselő jelenlétében adták át a Jánosik Kft. 350 millió forintból felújított és korszerűsített irodaházát


A Jánosik és Társai Kft. több mint 30 éves múltra tekint vissza, jelenleg 1200-nál több saját dolgozót foglalkoztat országszerte. Takarítói, építőipari, ingatlanüzemeltetési, biztonsági szolgálati, külterület- gondozási divízióik évente közel 400 helyszínen látnak el feladatokat. Jánosik Lajos, a Jánosik és Társai Kft. tulajdonosa ünnepi beszédében a kezdetekről is beszélt.

„Tízezer forintos árbevételekkel kezdtük éveinket, de terveink már akkor is nagyok voltak– mondta a Jánosik Lajos, aki hozzátette: A cég ma megközelítőleg háromezer kollégával dolgozik, ebből 1200 saját dolgozó és a bevételünk sok éve, stabilan tíz milliárd forint felett van. Emlékeztetett: ők ezt szolgáltató cégként érték el. „Az egész országot lefedjük, több mint ötszáz megrendelővel, több mint 360 településen, Soprontól – Nyíregyházáig, Miskolctól egészen Mohácsig” – mutatott rá. Azt is elmondta: naponta 3 millió négyzetmétert takarít a cég takarítószolgálata.

250 ügyfelük között megtalálhatóak a legnagyobb multik, nagyvállalatok, valamint állami cégek is. A néhány fős mikró vállalkozásból közben 2015-re nagyvállalattá váltak. Éves, hét milliárdos árbevételükkel piacvezetők lettek a hazai takarítópiacon, s hasonló méretű építőipari tevékenységükkel felkerültünk azok közé az építőipari vállalkozások közé, akiket már számításba vesznek. Közben létrehozták a biztonsági szolgálatukat, az ingatlanüzemeltetési üzletágat, és a külterület- gondozást is.

2005-ben megvásárolták az egykori Diósgyőri Gépgyár egyik főépületét s kialakították irodaházukat. Saját költségen, saját építőipari kapacitás felhasználásával felújították az épületet.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 06. 10:17, szerda | PR

K&H: a látvány mindent visz

az iskolások zöme értékelné, ha szakembertől hallana a pénzügyekről

2024. Március 06. 07:26, szerda | PR

Új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt. – Itt a Napi Mázli

Tíz évvel az Eurojackpot hazai megjelenése és közel húsz esztendővel a legutóbbi magyar fejlesztésű lottó bevezetése után új számsorsjátékkal jelentkezik a Szerencsejáték Zrt.

2024. Február 26. 14:46, hétfő | PR

Benzinkutakat üzemeltetnek

A Jánosik és Társai Kft. nyerte el az egyik legnagyobb üzemanyag töltőhálózat állomásain lévő épületek, építmények, épületvillamossági- épületgépészeti berendezések működéséhez szükséges üzemeltetési feladatokat