Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2012. Február 04. 08:04, szombat | Bulvár
Forrás: Story Online

Így menti meg a házasságát a sztárpár

Így menti meg a házasságát a sztárpár

Ennyi közös emlék után igenis küzdeni kell egy kapcsolat megmentéséért - vallja a Megasztár szerelmespárja. Hogy rendbe tegyék a házasságukat, egy mostani esemény is segít nekik.

Decemberben még arról szóltak a hírek, hogy Fekete Dávid másfél év házasság után elválik a feleségétől, Cserpes Laurától. Ám egy hónappal ezelőtt a két fiatal úgy döntött, hogy érdemes még egy esélyt adniuk a házasságuknak. Az idei Story gála pedig szinte olyan lesz számukra, mint egy párterápia! Hiszen elég felidézniük azokat a szenvedélyes pillanatokat, amiket tavaly éltek át. Egész este táncoltak és alig volt olyan pillanat, amikor éppen nem hevesen csókolóztak volna. Akkor nem úgy festettek, mint egy házaspár, akiknek gondjaik lennének, hanem úgy viselkedtek, mint kapcsolatuk hajnalán. Vagyis elég lesz a táncparkettre lépniük, hogy visszautazzanak abban az időbe, amikor eszükbe sem jutott a válás. Remélhetőleg még szerelmesebben távoznak majd, mint ahogy érkeztek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont: