Városlista
2021. december 2, csütörtök - Melinda

Hírek

2021. Szeptember 23. 09:00, csütörtök | Helyi
Forrás: szekesfehervar.hu

Hétfőtől ideiglenesen nem lehet Budai útról a Gáz utca felé kanyarodni

Hétfőtől ideiglenesen nem lehet Budai útról a Gáz utca felé kanyarodni

Földgáz vezeték-javítás miatt szeptember 27-én, hétfőn 08.00 órától megváltozik a Budai út – Gáz utca – Lövölde utca csomópont forgalmi rendje:

a Budai útról nem lehet majd a Gáz utcára lekanyarodni, illetve a Lövölde utca irányából a Gáz utca felé továbbhaladni. A lezárás várhatóan október 8-áig tart, addig a 33-as jelzésű autóbusz is terelőútvonalon közlekedik.

Ezúton tájékoztatják a lakosságot és az arra közlekedőket, hogy a Gáz utcában a földgázvezeték javítása miatt 2021. szeptember 27-én, hétfőn 8.00 órától előreláthatólag október 8-ig megváltozik a Budai út – Gáz utca – Lövölde utca csomópont forgalmi rendje.

A hibaelhárítás időtartama alatt a Gáz utca Királysor irányába vezető, Budai út – Sarló utca közötti szakasza a Budai útnál a gépjárműforgalom elől lezárásra kerül. A Budai útról tehát nem lehet a Gáz utcára lekanyarodni, illetve a Lövölde útról a Gáz utca irányába áthaladni. Kérik az érintett útszakaszon parkoló gépjármű-tulajdonosokat, hogy a lezárás bevezetéséig a területet gépjárműveikkel elhagyni szíveskedjenek.

A lezárás miatt a külső végállomás irányába közlekedő 33-as jelzésű autóbusz a Deák Ferenc utca – József Attila utca terelőútvonalon közlekedik, és a járatútvonalon rendszeresített megállóhelyeken megáll. Kimaradó megállóhelyek: Lövölde utca, Gáz utca/Budai út, Széna tér.

Kérik a környéken élőket és a közlekedőket, hogy a munkavégzés környezetében fokozott figyelemmel közlekedjenek, és úti céljaik megközelítése során a bevezetésre kerülő korlátozásokat vegyék figyelembe!

szekesfehervar.hu

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 23. 05:45, kedd | Helyi

Új beruházó érkezik Székesfehérvárra - speciális kerámiatermékek gyártásába kezd

Januártól új vállalattal bővül Székesfehérvár gazdasága.

2021. November 23. 05:28, kedd | Helyi

Lakossági tájékoztató járványügyi intézkedésekről és a közelgő ünnepi rendezvényekről

Látogatási tilalmat vezetnek be az ellátottak védelmében a Kossuth Zsuzsanna Szociális Intézményben.

2021. November 22. 12:00, hétfő | Helyi

Kettős gyilkosság miatt emeltek vádat egy hajléktalan ellen

Vádat emeltek egy hajléktalanként élő férfi ellen, aki januárban bozótvágóval és késsel megölte alvó ismerőseit - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.

2021. Október 11. 08:36, hétfő | Helyi

Vendéglátó üzletek adatszolgáltatási kötelezettsége - október 31-ig várják a bejelentéseket

A vendéglátó üzletek üzemeltetőihez fordul hirdetményével a Polgármesteri Hivatal. Kérik a vonatkozó – és alábbiakban olvasható