Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2022. Augusztus 01. 15:52, hétfő | Helyi
Forrás: feol.hu

Hová tűnt az üzemanyag a fehérvári benzinkutakról?

Hová tűnt az üzemanyag a fehérvári benzinkutakról?

Augusztus 1-jén reggel megdöbbenve tapasztalták a tankolni igyekvő gyanútlan autósok, hogy maximum kávét mérhetnek egyes kutakon.

A Donát utcai OMV benzinkútra bekanyarodva azt tapasztaltuk, hogy a kútfejekhez vezető utakat az ablakmosáshoz használt vödrökkel és vizeskannával torlaszolták el. Középen pedig egy tábla hirdette az üzemanyag-ellátás szünetét. Érdeklődésünkre a shopban kiderült, hogy vasárnap óta nincs üzemanyaguk, diesel már szombaton sem volt. Ha tovább megyünk a következő benzinkútig, szerencsével járhatunk, ott talán kaphatunk még 95-öst – de ki tudja, tényleg-e, s meddig.

A Shell kúton sem jártunk jobban, annak is a Palotai úti bázisán. Már előre örültünk, hogy nem állja utunkat semmilyen tábla és vödrökkel sincs elsáncolva egy kút sem, közelebb gurulva azonban megláttuk a pisztolyokra kiakasztott cetliket, amik a készlethiányra figyelmeztettek. Csak dieselre lett volna esélyünk. Amíg a cetliket olvasgattuk, fél füllel az egyik ott dolgozótól hallottuk, ahogyan egy másik tankolni vágyónak széttárt karokkal magyarázkodik, hogy ő is reggel, a műszakba érkezéskor szembesült azzal, hogy nincs benzin.

Végül a 62-es főút melletti egyik Mol kúton sikerült üzemanyaghoz jutnunk. Meglepődtünk, hogy minden kút üzemel, nincsen készlethiány, átmeneti sem. A fizetés közben azt is megtudtuk, hogy minden kútjuk a megszokott módon üzemel, egyelőre nincsen náluk fennakadás.

Mivel bennünket is érdekel, milyen a megyei helyzet, az érintetteket elektronikus levélben is megkerestük.

Cikkünk megjelenéséig az OMV-től kaptunk választ, ez a következő:

Több versenytársunkhoz hasonlóan egyes állomásokon az OMV-nél is előfordulhat hiány néhány termékből. Minden erővel azon dolgozunk, hogy a lehető leggyorsabban biztosítani tudjuk a folyamatos ellátást, ennek köszönhetően a termékek elérhetősége általában 1-2 napon belül helyreáll.

feol.hu

Címkék: üzemanyag, hiány

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 10. 09:33, szerda | Helyi

Hibaelhárítást végez a Fejérvíz a Ligetsoron, a környéken vízhiány várható

A munkavégzés idejére a helyszínen ivóvízszállító lajtos autót biztosítanak.

2024. Március 29. 09:12, péntek | Helyi

Nagypénteken Krisztus kereszthalálára emlékezik a keresztény világ

Nagypénteken Jézus kereszthalálára emlékeznek világszerte.

2024. Március 29. 09:04, péntek | Helyi

Online 280, papír alapon 340 forint április 1-től a nyugdíjas buszbérlet Fehérváron

Április elsejétől nagymértékben csökken a székesfehérvári helyi nyugdíjas bérlet ára.

2024. Március 21. 09:19, csütörtök | Helyi

Kevesebb halálos közúti baleset történt Fejér Vármegye útjain

Ülésezett a Fejér Vármegyei Balesetmegelőzési Bizottság, a március 20-ai évértékelőn vármegyei közlekedési szakemberek és együttműködő civilek vettek részt.